Avdelingsleder samferdsel og prosjekt

Sønnico AS er et norsk entreprenørselskap innen elektrotjenester med ca. 400 ansatte. Vi er representert i Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Østlandet. Forventet omsetning i 2015 er NOK 420 millioner. 

Sønnico har en 100 år lang tradisjon som leverandør av verdiøkende produkter, tjenester og rådgivning til både små og store kunder i Norge. Kvalitet, kompetanse og kundefokus kjennetegner vår virksomhet. 

Sønnico AS inngår som heleide datterselskap i Umoe-konsernet og er blant de ledende entreprenørselskapene innen elektrofaget i Norge.

FirmaSønnico
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

For å lede og videreutvikle vår samferdsel og prosjektavdeling på Østlandet søker vi etter en markedsorientert leder med erfaring fra å gjennomføre tekniske prosjekter i bygg og samferdselssektoren.

Kandidaten må ha god teknisk utdannelse, helst innen elektrofaget, samt ha evne til å motivere og lede medarbeidere i prosjektavdelingen.

Stillingen har kontoradresse i Oslo, og de fleste prosjektene er i Oslo-regionen.

Vil du høre mer om stillingen kan du ta kontakt med Dag Olav Tangen i ifo, tlf 913 26 382. Søknad med cv sendes til dag.tangen@ifo.no snarest. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt inntil annet er avtalt.

Vis flere stillinger: