Geir Jespersen, Magnar Frantzen, Roy Matrin Olsen, Jan Helge Sivertsen, Ole Tallak Hasdal og Folke Trydal.Administrerende direktør Jan Øyri holder tale før han deler ut medaljer og diplomer til jubilantene.Administrerende direktør Jan Øyri, Folke Trydal, Ole Tallak Hasdal og regionsjef Geir Jespersen.Administrerende direktør Jan Øyri, Geir Jespersen og Roy Matrin Olsen.Administrerende direktør Jan Øyri og Ole Tallak Hasdal fra avdeling Ravneberget.Administrerende direktør Jan Øyri sammen med Jan Helge Sivertsen fra avdeling Grenland.

Medalje for lang og tro tjeneste i Lemminkäinen

Ole Tallak Hasdal, Roy Martin Olsen, Harald Christensen, Geir Jespersen, Magnar Frantzen, Folke Trydal og Jan Helge Sivertsen er tildelt Det Kongelige Selskap for Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste.

Lite visste de erfarne asfaltkollegene om hva som ventet dem på Risør Hotell. Overraskelsen var derfor stor da administrerende direktør Jan Øyri var på plass for å dele ut heder, ære og medalje for lang og tro tjeneste.

- Nei, dette hadde jeg ikke ventet meg i det hele tatt. Veldig hyggelig å få være med på. Det ble et fint arrangement, med god mat og trivelig selskap, sier Geir Jespersen, som til daglig er regionsjef i Region Sør og har jobbet i Lemminkäinen i 34 år.

Til sammen har han, Roy Martin Olsen ved Avdeling Tønsberg, Harald Christensen ved Avdeling Ravneberget, Ole Tallak Hasdal ved Avdeling Ravneberget, Magnar Frantzen ved Avdeling Grenland, Folke Trydal ved Avdeling Ravneberget og Jan Helge Sivertsen ved Avdeling Grenland over 230 år bak seg i Lemminkäinen Norge, og det som tidligere het Icopal og Fjellhamar Bruk.

- Jeg har jobbet i Lemminkäinen i snart 33 år, og synes det har vært og er et veldig bra selskap å jobbe i. Jeg har fått oppleve masse, både som lagleder og verksfører, har reist mye rundt og blant annet vært på Svalbard og i Tromsø og asfaltert. Også har det passa meg fint å jobbe mye på sommeren, og konsentrere meg om hundekjøring på vinteren, sier Magnar Frantzen.

Frantzen synes et godt arbeidsmiljø og hyggelige kolleger er svært viktig.

- Jeg har blitt kjent med masse trivelige folk i Lemminkäinen opp gjennom åra, og nå er jeg på et lag som trives med å jobbe mye. Du vet, når du først er på jobb kan du like gjerne stå på, ler han.

Administrerende direktør Jan Øyri understreker betydningen av å ha erfarne folk med på laget.

- For Lemminkäinen er fagkompetanse og erfaring svært verdifullt og helt avgjørende for å kunne levere kvalitet til kundene våre. Vi er stolte av å ha denne gjengen og andre erfarne medarbeidere hos oss. Det er derfor en stor glede å kunne hedre dem for innsatsen de har lagt ned gjennom alle disse årene, og samtidig glede oss til fortsettelsen, sier Øyri.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel deler ut medalje til arbeidstakere som har vært ansatt i samme selskap i over 30 år.