På konferansen samles fagfolk, ledelse og ekspertise på tvers av bransjen. Som bilde viser, er det viktig å møte hverandre, lytte, lære og dele for at vi alle skal bli bedre og levere bedre sluttprodukter. Fra ekskursjonen til Ryfastprosjektet. (Foto: Ruth G. Haug)

Stor oppslutning om Tunneldagene

Tunneldagene 2015 samler 150 personer med mer enn normal interesse for tunneler.

Interessante foredrag og runde bord har gitt grunnlag for gode diskusjoner i plenum og i mindre fora. En viktig hensikt med disse dagene, er å samle fagfolk, ledelse og ekspertise på tvers av bransjen.

Dette er den femte gangen Tunneldagene arrangeres, og arrangementet har befestet sin stilling som et møtested for utveksling av nyheter, oppdateringer og erfaringer innen tunnelfaget. Lokaliseringen av årets Tunneldager er ikke tilfeldig – store tunnelprosjekter er under planlegging og bygging i Stavangerområdet. Det ble arrangert befaring til Ryfast, et spennende tunnelprosjekt som er under bygging.

I tillegg fokuserer Tunneldagene på å presentere nyheter og oppdateringer innen tunnelteknologi, samt nye prosjekter og kommende prosjekter.