Line Løvstad Nordbye blir ny daglig leder i Bjørbekk & Lindheim landskapsarkitekter.

Ny daglig leder av Bjørbekk & Lindheim landskapsarkitekter

1. februar 2015 tiltrådte Line Løvstad Nordbye som ny daglig leder av Bjørbekk & Lindheim landskapsarkitekter.

- Vi er svært fornøyd med at Line har takket ja til jobben som daglig leder, og ser frem til å utvikle firmaet videre fremover, sier partner og styreleder Jostein Bjørbekk.

Line Løvstad Nordbye har vært ansatt som landskapsarkitekt i kontoret siden 2002, og har god kjennskap til firmaets faglige forankring og spekteret av arbeidsoppgaver firmaet jobber med. Hun har gjennom de siste årene vært prosjektleder for flere store utbyggingsprosjekter som Nye Bogstadveien i Oslo, Nordlandssykehuset i Bodø og store skoleprosjekter i Larvik og Voss.

Ledelsen styrkes samtidig ved at Aina Skjærvø blir firmaets nye tilbudsleder. Skjærvø har vært hos Bjørbekk & Lindheim siden 2001, og har solid erfaring med kontorets virksomhet fra ulike roller i mange prosjekter. Tone Lindheim har takket ja til å ta direktørstillingen ved Naturhistorisk museum. Hun tar permisjon fra firmaet fra 1. april og vil fortsette som partner og styremedlem.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene som daglig leder, og samarbeide med våre kompetente ansatte om å føre firmaet videre inn i fremtiden. Vi har stor motivasjon for fornyelse, samtidig som vi vil videreføre firmaets kjerneverdier og bygge på det solide fundamentet som er skapt gjennom kontorets snart 30 år lange historie. Vi har alltid hatt, og vil alltid ha, et høyt faglig ambisjonsnivå og et stort engasjement for å skape vakre og funksjonelle landskap og uterom, sier Line Løvstad Nordbye.

De siste årene har firmaet bak seg prosjekter som Nansenparken, Ekebergparken, Tjuvholmen, Ensjøprosjektene, store samferdselsprosjekter, boligområder, næringsområder og utredningsoppdrag.