Teknisk tegner - Molde

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist03.05.2015

Vi søker teknisk tegner til berg- og geoteknikkseksjonen i ressursavdelinga i Statens vegvesen Region midt. Kontorsted for stillingen er Molde, men arbeidsoppgaver må påregnes i hele regionen (Møre og Romsdal, Sør- og Nord-Trøndelag). Geotekniske undersøkelser og prosjektering er svært viktig for vegprosjektene våre. I Statens vegvesen jobber du helhetlig for å sikre både trygge grunnforhold og en god trafikkavvikling. Jobben er selvstendig, men du kan ikke lykkes uten å spille på andres fagkunnskap. Vi legger stor vekt på faglig overføring og erfaringsutveksling, og dette gjør Statens vegvesen til et godt og spennende sted å jobbe.

Arbeidsoppgaver
Hovedsakelig geoteknisk tegning av resultater fra grunnboring ved hjelp av dataverktøy. Andre oppgaver på seksjonen er også aktuelle, som for eksempel geologisk tegning, presentasjonsoppgaver, fotobearbeiding og arkivarbeid, både manuelt og på data.

Kvalifikasjoner
Det stilles krav om teknisk fagskole, retning teknisk tegning. For søkere med erfaring innen teknisk tegning kan kravet til utdanning fravikes. Det er ønskelig med erfaring innen fagområdet, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Du må ha evne til å ta initiativ og finne løsninger i stadig nye situasjoner.

Oppgavene spenner fra de små detaljutfordringene til de store planene, og du vil ha stor nytte av overblikk og evne til å se sammenhenger. Hvis du også er god til å samarbeide, har gjennomføringsevne og kan bruke relevante dataverktøy, er du godt rustet.

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling
Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer. Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Stillingen inngår i et godt og etablert faglig miljø, og vi kan tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Statens vegvesen har gunstige arbeidstidsordninger og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Mer informasjon om stillingen fås ved henvendelse til seksjonsleder Per Olav Berg tlf. 992 27 051.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. Søknad sendes elektronisk.

Kopier av vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf. Offentlighetsloven § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Søk stilling

Vis flere stillinger: