Stema på flyttefot: – Stilige lokaler til stilige folk (se video)

Stema Rådgivning flytter til Aker Brygge og gjør lokalkontoret i Oslo om til hovedkontor.

– Vi har mange flinke folk, og ikke minst stilige folk, som fortjener en enda sterkere merkevare. Det å komme ned hit til nye stilige lokaler, tror jeg vil hjelpe på hele inntrykket rundt selskapet vi jobber i, sier Janne Aas-Jakobsen til Byggeindustrien.

En av de første oppgavene den nyansatte Stema-lederen går løs på, er nemlig å bygge opp merkevaren til selskapet.

Kunnskapen rundt konsulentselskapet med over 100 millioner i omsetning og kontorer i Oslo, Nannestad, Bergen, Trondheim og Stavanger skal bli enda sterkere.

– Nord for Oslo har vi hatt en solid merkevare lenge, men kjennskapen til oss i de andre markedene er ikke like god. Derfor ønsker jeg å vise fram alle de spennende prosjektene vi jobber med. Det handler mye om stoltheten for de som jobber hos oss, sier Aas-Jakobsen.

Til tross for at hovedkontoret nå flyttes fra Nannestad til hovedstaden, så vil fremdeles området nord for Oslo være viktig for selskapet, forsikrer Aas-Jakobsen.

– Vi skal fortsatt være til stede på Nannestad med eget kontor, sier hun og lover samtidig en sterkere satsing på private byggeprosjekter. 

– Rundt 80 prosent av vår omsetning ligger i offentlige byggeri. Kommunene, fylkeskommunene og statlige byggherrer vil fortsatt være viktige for oss, men vi skal enda sterkere inn i privatmarkedet.

– Nå sitter vi enda tettere på de store byggherrene, vi blir lettere tilgjengelige og kan i større grad holde kundemøter hos oss selv. Så dette er et viktig ledd i det å rigge selskapet for videre vekst, legger Aas-Jakobsen til.