Markedsorientert leder

Peab har spesialisert seg på tilvirkning og utlegging av varm, halvvarm og kald asfalt.
Peab Asfalt er et av Sveriges største asfaltselskaper. I Norge tilbyr Peab asfaltvirksomhet gjennom datterselskapet Peab Asfalt Norge AS og Terje Hansen, med virksomhet først og fremst på Østlandet og i Trøndelagsområdet.
Asfaltvirksomheten i Norge og Sverige består av totalt 700 ansatte. Våre kunder er private, statlige og kommunale virksomheter.
Vi asfalterer alt fra oppkjørsler, veier og broer til store prosjekter innen infrastruktur.
Takket være strategisk plasserte asfaltverk i tillegg til flere mobile, kan vi tilby kostnadseffektive løsninger. Store, ressurskrevende og komplekse prosjektet blir godt ivaretatt gjennom tett samarbeid med Peab Asfalt i Sverige.

FirmaPeab Asfalt
FylkeNord-Trøndelag
StedVerdal
Søknadsfristsnarest

For å lede og videreutvikle vår virksomhet i Nord-Trøndelag er vi på jakt etter en markedsorientert person med gode tekniske kunnskaper som kan videreutvikle vår markedsposisjon i Nord-Trøndelag. Vedkommende vil få ansvar for vårt asfaltverk i Verdal og ha kontorplass i Verdal. Kunnskap om asfalt er en fordel, men annen relevant praksis er også interessant. Vi prioriterer kandidater med teknisk utdanning.

Er dette av interesse ber vi deg ta kontakt med Dag Olav Tangen, tlf 913 26 382. Søknad sendes dag.tangen@ifo.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet er avtalt.

Vis flere stillinger: