Tord Wulff Larsen, Per Stavnem og Gøran Fykerud fra Isola og Per Ivar Harila Byggtorget AS. (Foto: Herluf Nymoen)Per Ivar Harila fra Byggtorget AS, Grethe Neslin Nordli, Marit Niemistø, Rune Flage og Hans Oskar Ervik i Natre (Foto: Herluf Nymoen)Per Ivar Harila og Kathrine Basma fra Byggtorget AS, Per Stavnem og Gøran Fykerud fra Isola AS. (Foto: Herluf Nymoen)Per Ivar Harila og Kathrine Basma fra Byggtorget AS, Rune Flage, Marit Niemistø, Grethe Neslin Nordli og Hans Oskar Ervik fra Natre. (Foto: Herluf Nymoen)

Isola og Natre tok prisene under Byggtorgets messe

Byggtorgets medlemmer stemmer frem årets stand og årets leverandør under messedagene. I år var det henholdsvis Isola og Natre som tok hjem prisene.

Byggtorgets årlige messe er vel i havn. Byggtorget har tradisjon for å markere de beste leverandørene. To priser deles ut.

- Leverandørene legger mye arbeid i å presentere seg, med flotte stands og gode presentasjoner under messen. Avgjørelsen om årets stand ble gjort med minste mulige margin når Byggtorgets medlemmer gikk til stemmeurnene. Kun en stemme skilte vinneren fra nr. 2 på lista, heter det i en melding fra Byggtorget.

Isola var leverandøren som gikk av med seieren.

Isola var svært tilfreds med å ta hjem denne prisen. Alle som besøker Byggtorgets messe kan stemme på årets stand.

- Byggtorgets priser henger høyt, og vi er stolt over å kunne smykke oss med tittelen årets stand. Samtidig gratulerer vi Natre med tittelen årets leverandør, og lover de sterk kamp om denne tittelen i årene som kommer, sier markedssjef Per Stavnem i Isola.

Prisen for årets leverandør gikk til Natre. Også her var det tett om plassene. Natre tok hjem seieren med to stemmers overvekt. Til denne prisen er det kun en stemme per medlemsbedrift i Byggtorgetkjeden, og de fleste medlemmene har gjort unna stemmegivningen før de kommer på messa. Kriteriene for årets leverandør er blant annet produktkvalitet, leveringsdyktighet og servicegrad. Det er medlemmene i Byggtorgetkjeden som gjør disse vurderingene.

- Vi er stolte over å motta denne prisen, og skjønner godt at de andre leverandørene misunner oss utnevnelsen. Vi gleder oss allerede til å jobbe videre for å forsvare seieren til neste år. Vi kan love alle Byggtorgets medlemmer at vi skal levere enda bedre på alle vurderingsområdene i året som kommer. Denne plassen skal vi ikke la gå fra oss, sier Hans Oskar Ervik i Natre.