Transport- og trafikkplanleggere

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca. 850 ansatte fordelt på 28 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø. Asplan Viaks verdier er: Mot, glød og respekt.

FirmaAsplan Viak
FylkeOslo
StedOslo evt. Sandvika
Søknadsfrist03.05.2015

Vi søker etter medarbeidere som har erfaring fra utredning, analyse og planlegging innenfor temaene transport og trafikk. Vi arbeider med transport på alle nivåer, fra overordnede samferdselsplaner til detaljerte vurderinger av kapasiteten i kryss. Vurdering av mobilitet og transportløsninger i byområder, der behovet for å se ulike transportmidler i sammenheng er spesielt viktig, er et økende markedsområde.

Du har kompetanse innenfor ett eller flere av følgende fagområder:

  • Trafikkanalyser
  • Transportmodellberegninger og trafikksimuleringer (RTM, AIMSUN og SIDRA)
  • Planlegging av kollektivtiltak
  • Gatebruksplaner
  • Trafikkstyring og signalanlegg
  • Trafikksikkerhet og risikoanalyser

Plan- og analysedivisjonen i Asplan Viak har over 160 medarbeidere. Divisjonen dekker hele spekteret innenfor planlegging; evalueringer, analyser, konseptutvikling, konsekvensutredninger, kommuneplaner, arealplaner, trafikk- og transportplanlegging, geoinformasjon og visualisering.

Våre nye medarbeidere vil ansettes i Analyse- og utredningsgruppen i Sandvika/Oslo som består av 23 engasjerte og dyktige medarbeidere med variert formell bakgrunn; sivilingeniører, ingeniører, geografer, naturforvaltere og arealplanleggere.

Du har god faglig innsikt og forståelse, trives med faglige dypdykk i ulike problemstillinger og leverer kvalitativt gode løsninger. Vi ønsker medarbeidere med analytiske evner, samfunnsengasjement, gode samarbeidsevner og god muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk. Du har et bredt nettverk, godt humør og er nysgjerrig på nye oppgaver. Vi ønsker at du har utdannelse på masternivå og minimum fem års erfaring innen trafikkplanlegging eller tilsvarende, enten fra offentlig eller privat virksomhet.

Vi tilbyr

  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag 
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk 
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser 
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger 
  • Fleksibel arbeidstid og kontorplass i nye lokaler i Oslo eller Sandvika

Søknad med CV og vedlegg sendes inn via knappen Send søknad på denne siden

Kontaktpersoner:

Gruppeleder Faste Lynum
mob: +47 95 83 21 97
Gruppeleder Kristin Strand Amundsen
mob: 41 81 18 32

Vis flere stillinger: