Firesafe øker offshore-satsing

Brannsikringsselskapet Firesafe etablerte datterselskapet Firesafe Energy. Nå har selskapet ansatt Hallvard Engøy som daglig leder.

Engøy er utdannet sivilingeniør og har erfaring med salg av petroleumsprodukter, kjemikalier og analyse-service til marine - og offshoreindustrien. Han kommer fra TTS Handling Systems AS der han hadde stillingen som Vice President Business. Han har tidligere vært ansatt i DNV og Hydro Texaco.

– Jeg gleder meg til å bygge opp selskapet og gjøre oss til den foretrukne aktøren innen brannsikring i marine - og offshoreindustrien, sier Engøy.

- Nøkkelperson

Toppsjefen i Firesafe er godt fornøyd med nyansettelsen. – Hallvard er handlingsorientert. Han er strategisk og fleksibel, og kjenner bransjen godt. Hallvard vil være en nøkkelperson for den videre veksten av selskapet, sier Morten Ameln, administrerende direktør i Firesafe.

Ny aktør på markedet

Det var i fjor at brannsikrings-giganten Firesafe etablerte datterselskapet Firesafe Energy. Fram til nå har Morten Ameln vært daglig leder også her. Moderselskapet har hatt en sterk vekst de siste fire årene og utvider nå til det maritime markedet.

Selskapet vil ha hovedfokus på passiv brannbeskyttelse på offshore-installasjoner og skip/marine. Dette innebærer tjenester som branntetting i dekk og skott, brannbeskyttelse av ståloverflater, kabelforlegninger og installasjoner. Som en del av satsningen til selskapet er det utover året ventet flere nyansettelser i Firesafe Energy.