Maskinførere

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver. Vi jobber tett mot kunder og vikarer innenfor de fleste yrkesområder, både i privat og offentlig sektor. Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. I 2014 formidlet vi 8000 medarbeidere til vikariater og faste stillinger.

FirmaJobzone for kunde
FylkeAust-Agder
StedArendal / Grimstad
Søknadsfrist11.05.2015

Jobzone har som mål å bli det foretrukne bemanningsselskapet i Aust Agder og gode handverkere er svært viktig for oss. Derfor vil vi gjøre alt vi kan for å være gode arbeidsgivere slik at du skal trives hos oss. Gode handverkere er våre juveler og vi trenger deg for å bemanne Sørlandet.

Stillingene vi har ledig nå er som maskinfører for to byggefirmaer. Det ene firmaet er i Arendal og det andre i Grimstad. Begge stillingene kan bli faste for riktig person, etter seks måneders utleie gjennom oss i Jobzone. Siden stillingene er såpass like lager vi kun en stillingsannonse denne gangen. For å bli kalt inn til intervju, er det viktig at du registrerer deg i vårt system og søker på stillingen her. Alle som har yrkesbevis som maskinfører og tre års erfaring, vil bli kalt inn til intervju. Det er helt nødvendig at du snakker et av de skandinaviske språkene godt.

Jobzone sørger for at du minst sikres de vilkår som ville kommet til anvendelse dersom du hadde vært tilsatt hos innleier/bedrift for å utføre samme arbeid, når det gjelder: arbeidstid, feriefritid, feriepenger, fridager, lønn og utgiftsdekning.

Arbeidsoppgaver

Varier gravemaskinarbeid, tomteplanering. Noe manuelt arbeid ved behov.

Kvalifikasjoner

Yrkesbevis som maskinfører
Minst fem tre års erfaring som gravemaskinfører
Førerkort klase B og disponere egen bil
Gjerne ADK sertifikat, men det er ikke et krav om dette.

Personlige egenskaper

Du er selvstendig, nøyaktig og oppmerksom.

Det er viktig at du yter god kundeservice og er flink til å samarbeide med andre

Pliktoppfyllende, ærlig og pålitelig.
Sikkerhet i fokus.

Minimum utdannelsesnivå

Yrkesbevis som maskinfører

Språkkunnskaper

Må kunne kommunisere godt på skandinavisk.

Vi tilbyr

Konkurransedyktig lønn og ordnede arbeidsforhold i godt etablert bedrift

Varierte og interessante arbeidsoppgaver.

Godt arbeidsmiljø.

Store muligheter for fast ansettelse etter seks måneders innleie.

Dersom dette høres ut som noe for deg, blir vi glad for din søknad. Alle aktuelle kandidater vil bli intervjuet og ansatt fortløpende. Personlige egenskaper blir sterkt vektlagt.

Søk på jobben her

Kontaktperson

Anneli Brannfjell Olsen
/ 95123675
anneli.brannfjell@jobzone.no



Vis flere stillinger: