HR Business Partner

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er nær 24 milliarder kroner (2014), og halvparten av de 6 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke - lokalt nærvær, skandinavisk styrke

Veidekke Industri AS er et datterselskap av Veidekke ASA og har sine virkeområder innen asfalt, pukk og grus, og drift og vedlikehold av vei. Veidekke Industri har virksomhet over hele landet og er Norges største privateide aktør i asfaltmarkedet.

FirmaVeidekke Industri
FylkeOslo
Søknadsfrist27.04.2015

Ønsker du å være med å bygge Veidekke Industri for fremtiden?

Som HR Business Partner vil du være en viktig ressursperson i ett av selskapets forretningsområder. Du vil fungere som en sentral støttespiller for Regionsleder og distriktslederne innenfor HR-relaterte aktiviteter, og samtidig være en sterk bidragsyter til HR sentralt.

Sentrale ansvarsområder og oppgaver:

  • Aktiv deltakelse i forretningsområdets strategiarbeid for å iverksette tiltak innenfor HR-området
  • Følge opp, støtte og være rådgiver for ledere og medarbeidere i personalspørsmål, som f.eks. sykefravær, konfliktsaker, arbeidstidsordninger, pensjon og forsikringsordninger
  • Opplæring av ledere og andre ressurspersoner innenfor HR-faget
  • Analysere ressursbehov og delta i personalplanleggingen
  • Kvalitetssikre og delta aktivt i rekrutteringsprosessene
  • Delta i utvikling og vedlikehold av HR-prosesser i styringssystemet og implementere disse i forretningsområdet
  • Ivareta personaladministrative funksjoner, deriblant oppgaver som f.eks. tarifforhandlinger og lokale avtaler med tillitsvalgte
  • Skape forståelse og god kommunikasjon rundt endringsprosesser i forretningsområdet


Vi søker deg som har utdannelse innenfor HR, organisasjonspsykologi, ledelse eller andre relaterte studier. Minimum bachelor er påkrevd. Du har god forretningsforståelse og forretningssans, og har god kunnskap innenfor HR-faglige emner. Tidligere arbeidserfaring har gitt deg meget god HR-kompetanse på operativt nivå, og du har god kjennskap til arbeidsmiljøloven, samt kollektiv arbeidsrett. Du har erfaring med å være i tarifforhandlinger, og vet å kommunisere godt med mennesker på ulike nivå, og med ulik bakgrunn. Som HR Business Partner må du ha en naturlig autoritet og være trygg i faget ditt. Du arbeider selvstendig og strukturert, og er en teambygger.


I Veidekke Industri blir du en del av et profesjonelt team med høy faglig kompetanse hvor du får ansvar for å bidra med verdiskapning ut mot et spesifikt forretningsområde. Veidekke Industri er et selskap med fokus på medarbeiderskap, kompetanseutvikling og involvering, og tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger. Arbeidsmiljøet kan beskrives som entusiastisk, uformelt, trivelig og profesjonelt fagmiljø. Du vil også få muligheten til å bli medeier av selskapet gjennom et tilrettelagt aksjeprogram.


Dersom du ønsker å høre mer om stillingen, ta gjerne kontakt med Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Anja Krog, tlf. 995 64 143. Vi imøteser kortfattet søknad med CV så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også for vår oppdragsgiver.


Søk stilling

Vis flere stillinger: