Vi satser videre innen Samferdsel, og søker dyktig selger

Onninen en av Nordens ledende grossister innen elektro og VVS. Våre unike tjenester reduserer dødtid, sikrer effektivitet og riktig vare- og informasjonsflyt. Vi er spesialister på effektiv drift og skaper økt lønnsomhet i entrepriser, prosjekter og produksjon innen installatør, infra, industri, bygg- anlegg og offshore-markedet. Med avanserte teknologi- og logistikkløsninger og full tilgang til våre unike tjenester via mobil og nettbrett, er vi godt rustet for å imøtekomme morgendagens kundebehov.

Onninen OY er et privateid, internasjonalt konsern med 2 800 medarbeidere og virksomhet i Finland, Sverige, Norge, Polen, Russland, Estland, Latvia og Litauen. Konsernet omsetter totalt for EUR 1,5 mrd. I Norge omsetter våre 320 medarbeidere for NOK 2,3 mrd. Med solid kompetanse, effektive prosesser og 100 års bransjeerfaring skaper vi lønnsomhet for kunder og samarbeidspartnere i hele verdikjeden.   w

FirmaOnninen
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
SøknadsfristSnarest

Hos oss skaper vi resultatene sammen ved å respektere og støtte det faglige, kulturelle og personlige mangfold. Den retningen vi har valgt og den hastigheten vi går med har betydning for hvilke utfordringer vi kan påta oss fremover. Vi søker derfor mennesker som har driv, er nyskapende og som både tar individuelt og kollektivt ansvar.

Vi satser videre innen Samferdsel, og søker dyktig selger.

Onninen er i stadig positiv utvikling, og vi trenger en dyktig selger til teamet vårt på Samferdsel.
Grunnet økt pågang og stadig mer satsing på Vei og Bane, øker vi teamet vårt med enda en ressurs. Stillingen rapporterer til Teamleder.

Vår visjon er å være kundens førstevalg. Det skal vi være gjennom å tilby en unik produkt og tjenesteportefølje som bidrar til å forbedre kundenes og leverandørenes konkurransekraft slik at de kan fokusere på egen kjernevirksomhet.

DANS (Driv, Ansvar, Nyskapning og Samarbeid) er våre verdier. Verdiene er viktige for oss, og det er derfor like viktig at dette er noe du kan identifisere deg med.

For å lykkes i stillingen, ser vi for oss at du har erfaring fra bransjen, og da særlig mot belysning, tunnel, vei og bane. Kundens behov er i fokus, og du må kunne være fleksibel og ambisiøs på egne og Onninens vegne. Du motiveres av mål- og resultatoppnåelse og nye muligheter - og du tar initiativ for å oppnå dette.

Ønsket erfaring innen følgende områder:

• Oppsøkende salg og kundeoppfølging
• Prosjektkalkulering
• Samferdselsprodukter

Hos Onninen får du gjennom selskapets egen salgstrening, inngående kunnskap om å gjennomføre salgsprosessen i henhold til Onninens strategi og mål fra A-Å, og være trygg og etisk i kunderelasjoner.

Ønsket bakgrunn:

• Relevant erfaring og produktkunnskap innen Samferdsel, VA/EL
• Kan vise til gode resultater
• Godt nettverk i bransjen

Onninen er et seriøst selskap i kontinuerlig utvikling, som tilbyr ordnede forhold.

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt Teamleder Christian Konings, mobil 954 48 905.

Se flere stillinger her

Vis flere stillinger: