Over 300 på Byggtorgets messe

Byggtorget-kjeden arrangerer sin årlige messe denne uken på Hell. Deltakelsen er historisk høy. Over 300 mennesker samles.

Byggtorget har tradisjon for å invitere alle medlemsbedrifter til et møte med de viktigste leverandørene til Byggtorget. I år skjer dette på Hell i Trøndelag, for øvrig for tredje år på rad. Det har vært rift om plassene blant leverandørene.

- Vi har svært spennende dager foran oss, sier Daglig leder Per Ivar Harila i Byggtorget. Vi tror vi har fått på plass et godt program for disse dagene, og det at så mange velger å delta setter vi selvsagt stor pris på.

Opplegget starter torsdag med fagdag, der flere dyktige innledere er invitert til å gi faglig påfyll til deltakerne. Fredag og lørdag er det messe, som fyller en stor idrettshall på Stjørdal.

- Leverandørene har gjort en god jobb med planlegging av sine stands, og jeg er sikker på at våre medlemmer får en positiv opplevelse av besøkene hos de forskjellige aktørene, sier Harila.

I tillegg til godt faglig program blir det også tid for felles opplevelser, som skal gi deltakerne gode minner fra Hell.

- Jeg gleder meg veldig til dette, som er en svært viktig arena for Byggtorget, sier Harila til slutt.