Fra Markthalle i Rotterdam hvor Rhenofol CV 1,5mm benyttes.

Taknett AS blir offisiell distributør for FDT Flachdach Technologie

Taknett AS blir offisiell distributør av folier for tak og grunn fra den tyske PVC-produsenten FDT Flachdach Technologie GmbH & Co.

- Taknett AS har inngått avtale om distribusjon av selskapets komplette systemer for det norske markedet. FDT er en av de største og eldste produsentene på markedet hva gjelder syntetiske membraner, og det er i første rekke merkenavnet Rhenofol det skal fokuseres på, heter det i en melding fra selskapet.

- Rhenofol er et sterkt merkenavn i resten av verden, og nå skal vi sørge for at det også blir det her til lands, sier produktsjef Ronny Andreassen i Taknett AS, som er meget fornøyd med å lande en avtale med en produsent som FDT.

- Vi har til nå fokusert 100 prosent på polymermodifisert bitumen men samtidig saumfart Europa for produsenter av syntetiske membraner. Vi ser en trend, ikke bare her i Norge, at PVC tar større og større markedsandeler kanskje spesielt i segmentet nybygg, og vi må selvsagt være med på denne karusellen. Rhenofol har en dokumentert forventet levetid på 35+5 år og når FDT også vil satse sammen med oss i Norge, og gir oss de midlene vi trenger for å ta markedsandeler har man alle forutsetninger som skal til for å lykkes», sier Andreassen.

- FDT Flachdach Technologie har historie helt tilbake til 1873, og var de første til å ta i bruk PIB (Polyisobutylen) i produksjon av membraner for flate tak med produktet Rhepanol. PVC- membranene Rhenofol så dagens lys på 1960, heter det i meldingen. Totalt skal det være montert i overkant av 250 millioner kvadratmeter verden rundt.
Udo Wagner, teknisk sjef i FDT og President i ESWA (European Single ply Waterproofing Association) er meget fornøyd med avtalen som er inngått for det norske markedet.

- Taknett AS er den perfekte samarbeidspartneren for oss. Det er et selskap med fremtiden foran seg som ser på kvalitet og service som de viktigste parameterne for å lykkes. Vi ser virkelig frem til å sammen tilby høykvalitetsløsninger for vanntetting av konstruksjoner i et meget viktig marked, avslutter Wagner.