2 seksjonsledere som ønsker å jobbe med seriøsitet i byggenæringen

Gode bygg for et godt samfunn

Direktoratet for byggkvalitet er nasjonalt fagorgan for bygningspolitikk, kompetansesenter og sentral myndighet for bygningsdelen av plan- og bygningsloven. Direktoratet skal bidra til gode bygg for et godt samfunn, og vår rolle er å vise vei til gode bygg og omgivelser. I samhandling med de som bygger, myndigheter og fagmiljøer utvikler vi kunnskap, byggeregler og prosesser som fremmer kvalitet.

FirmaDirektoratet for byggkvalitet
FylkeOppland
StedGjøvik
Søknadsfrist24.04.2015

Vi har ca 75 ansatte og er underlagt Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Direktoratet har kontorer i Oslo og Gjøvik.

VI SØKER 2 SEKSJONSLEDERE SOM ØNSKER Å JOBBE MED SERIØSITET I BYGGENÆRINGEN

Avdelingen for sentral godkjenning er etablert på Gjøvik. Vi er i stadig vekst og fra sommeren vil vi være 32 ansatte. Vi holder til i nye og trivelige lokaler midt i Gjøvik sentrum. Avdelingen har ansvaret for den frivillige ordningen med sentral godkjenning for ansvarsrett i byggesaker. Avdelingen utvikler og fremmer kunnskap om ordningen, saksbehandler søknader og fører tilsyn med sentralt godkjente foretak.

Direktoratet har fått en viktig oppgave i prosessen med å bidra til regjeringens målsetting om mer seriøsitet i byggenæringen. Ett viktig tiltak er å utvikle dagens sentrale godkjenningsordning til å bli et effektivt virkemiddel som skal fremheve seriøse aktører og samtidig gjøre det vanskeligere å være useriøs.

Som en naturlig konsekvens av tydelige målsettinger, vekst og utvidede arbeidsoppgaver skal vi reorganisere avdelingen ved å etablere et mellomledernivå. Vi søker derfor etter 2 seksjonsledere. Seksjonslederne vil få en sentral rolle i å føre avdelingen videre ut fra bestilling fra regjeringen. Seksjonslederne vil sammen med avdelingsdirektør utgjøre avdelingens ledergruppe. Til stillingene ligger det også stedfortrederfunksjon for avdelingsdirektør.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker 2 motiverte, engasjerte og resultatorienterte personer som vil få fag- og personalansvar for 12 -14 personer hver. Det er ønskelig med:

  • Byggfaglig forståelse og erfaring fra bygg / anlegg / eiendom
  • Kunnskap og interesse for regelverket som brukes i sektoren
  • Gode samarbeidsevner og evner til helhetstenking
  • Evne til å motivere og lede dyktige fagfolk
  • Tydelig og tillitsskapende
  • Ledererfaring fra tilsvarende nivå
  • Utdanning på bachelor / master nivå

Ved vurderingen vil det bli lagt vekt på kandidatens personlige egnethet og selvstendighet, men også evnen til å jobbe med og utvikle team. Det er viktig med forståelse for myndighetsrollen.

Lønnsvilkår:

Stillingen lønnes 1211 seksjonssjef i lønnstrinn 73 - 81, for tiden kr. 659.800 – 802.400

Fra lønnen trekkes det 2 % innskudd til Statens pensjonskasse.

Vi er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss uansett alder, kjønn, funksjonsevne og etnisitet.

For flere opplysninger, kontakt Proffice ved bedriftsrådgiver Tomm Andreas Svae, tlf 400 21 484. Mer informasjon om direktoratet finner du på dibk.no.

Søknad

Søknad med CV sendes tomm.svae@proffice.no innen 24. april 2015.

Direktoratet er omfattet av offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker vil bli varslet før eventuell offentliggjøring skjer.

Vis flere stillinger: