Kalkulatør

IcopalTak har totalt ni avdelinger og beskjeftiger over 200 taktekkere. Det gjør oss til en av Norges største takentreprenører målt i omsetning og menneskelige ressurser.

IcopalTak tekker alle typer bygg og boliger og vi er også store på radonsperrer. Vårt kvalitetssikringssystem gjør oss profesjonelle i alle ledd, til og med overlevering av FDV-rapporter og sluttdokumentasjon. Vi utfører alle typer rehabilitering / nybygg av flate tak. Alt fra næringsbygg, større borretslag, eneboliger og garasjer. Vi satser også mot service & vedlikehold.

FirmaIcopalTak
FylkeAkershus
StedFjellhamar, evt. Drammen
Søknadsfrist15.05.2015

Vi søker deg som har kunnskap, drivkraft og evne til å bistå våre dyktige prosjektledere med nødvendig dokumentasjon og riktig beslutningsgrunnlag i forbindelse med vårt tilbudsarbeid for Tak-entreprise.

Arbeidsoppgaver

  • forstå beskrivelser/teknisk underlag for våre Tak-entreprise prosjekter
  • utarbeide kalkyler som tilfredstiller beskrivelser/teknisk underlag
  • utarbeide relevante underlag i tilbud- og anbudskonkurranser
  • delta på befaringer

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker deg som har teknisk fagskole eller annen dokumentert teknisk fagkompetanse. Du har erfaring fra bygge bransjen. Tidligere erfaring som taktekker er en fordel, men ingen betingelse. Excel er et viktig verktøy i din hverdag og du bær være komfortabel med dette som arbeidsverktøy.

Personlige egenskaper

For å lykkes i rollen må du trigges av å sikre kvalitetsriktige grunnlag for større entrepriser. Du er systematisk og strukturert. Du må ha evne og vilje til å stå på når det kreves og være komfortabel med, til tider, høyt tempo og hektiske dager, og kunne jobbe under korte tidsfrister i perioder. Du trives med å jobbe selvstendig samtidig som du er dyktig til å koordinere og samarbeide med andre.

Vi tilbyr

  • en nøkkelrolle i et solid markedsledende selskap
  • konkurransedyktige betingelser og svært gode sosiale ordninger
  • IcopalTak er et selskap som satser på å utvikle sine medarbeidere, og organisasjonen preges av høy faglig kompetanse
  • et hyggelig og urformelt miljø hvor folk trives

Arbeidssted kan være på en av våre avdelinger i Drammen eller på Fjellhamar i Lørenskog.

For mer informasjon kontakt Driftsdirektør Henning Wiger i IcopalTak på tlf: 922 04 536 eller Branch Manager Ketil Mosland i Randstad på tlf: 940 12 882.

Søk stilling

Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

Vis flere stillinger: