Leder Egenproduksjon

Vår visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa med en omsetning på 52 milliarder NOK og rundt 18.000 medarbeidere i 2014. NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. NCC Construction Norge bygger boliger, kontorer, veier, anlegg og infrastruktur,og har en omsetning på 6,2 milliarder NOK og rundt 1.900 ansatte

FirmaAssessit for NCC Construction
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

NCC Construction, Divisjon Bygg er etablert med distriktskontorer og avdelinger i Oslo, Hamar, Sarpsborg, Asker, Drammen, Stavanger, Bergen og Trondheim. Distriktskontor Øst har ca. 160 ansatte. Distriktskontorets kjernevirksomhet er utvikling og produksjon av spennende prosjekter innenfor næringsbygg, offentlige bygg og bolig.

Vi er inne i en spennende og ambisiøs fase og søker etter en dyktig og engasjert LEDER EGENPRODUKSJON


Arbeidsoppgaver

Som leder for Egenproduksjon vil du ha budsjett og resultatansvar for vår egenproduksjon på tømmer og betong. Du vil ha ansvaret for å lede og utvikle rundt 80 dyktige medarbeidere, kalkulere og bemanne både interne og eksterne prosjekter.
Vi ønsker oss en utadrettet leder som motiveres av å skape gode resultater sammen med sine medarbeiderne. Du må trives med å representere NCC blant kunder og entreprenører og evne å selge inn enheten også for eksterne oppdrag.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har utdannelse og erfaring innen byggetekniske fag, og som har lykkes i lederrollen. Du bør ha jobbet med større bygge- eller anleggsprosjekter, og være trygg i både kalkulasjon og gjennomføring av prosjekter. Vi forventer at du har god økonomi- og forretningsforståelse.

Egenskaper

Som person er vi opptatt av at du har god lederegenskaper, samarbeider godt med andre og trives i en utadrettet og selgende rolle.

Vi tilbyr

Vi kan tilbyd deg en spennende lederstilling i et solid konsern. Vi har et godt fagmiljø, kjennetegnet av våre verdier; Ærlighet, Respekt, Tillit og Skaperevne.
Som Leder for Egenproduksjon vil du få en krevende hverdag, hvor du med store påvirkningsmuligheter og sammen med dyktige medarbeidere vill kunne skape synlige resultater.
Rette vedkommende vil få konkurransedyktige betingelser og gode ordninger. Arbeidsted vil være i Oslo.
For mer informasjon eller en uforpliktende prat om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Assessit: Øistein Magnussen, mob: 901 06 060 / Tove Gartland, Mob: 958 99 755

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: