Arealplanlegger

REINERTSEN AS ble etablert i 1946 som rådgivende ingeniørvirksomhet. Divisjon Engineering Arkitekt Land er en sentral del av REINERTSENs landbaserte virksomhet. Her jobbes det tverrfaglig i hele verdikjeden fra idéfase, skisseprosjekt og forprosjekt til detaljprosjekt. Vårt konsern består av over 2500 ansatte i Norge, Sverige, Russland og Polen.

REINERTSEN i Bergen:

REINERTSEN sin landbaserte virksomhet er godt etablert på Sandsli i Bergen. Vi er som rådgivere ansvarlig for flere større samferdsels- og byggprosjekter i Bergensregionen. Oppdragsmengden øker stadig, og vi har behov for flere med oss på laget. Vi har løpende rammeavtaler, med blant annet Statens Vegvesen og Bergen kommune. Sammen er vi med å utvikle Vestlandets infrastruktur og næringsutvikling for fremtiden.

Vårt kontor i Bergen samarbeider tett med våre over 400 prosjekterende ingeniører, planleggere og arkitekter i både Trondheim, Oslo og Sverige.

FirmaReinertsen
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist30.04.2015

Bli en del av vårt team:

Vi søker etter flere erfarne arealplanleggere. Vi løser oppgaver med planprosesser på både overordnet og detaljnivå. Fokus vil særlig være på samferdselsrelaterte planprosesser, men også bolig og næring. Kommune(del-)planer, områdeplaner og detaljplaner. Arbeid i tett samspill med våre oppdragsgivere og øvrige rådgivere fra ulike fag.

Du er utdannet ingeniør, planlegger eller geograf og har noen års erfaring fra arealplanlegging. Du har erfaring fra bruk av relevant programvare som AutoCad / NovaPoint m.fl., og gjerne kjennskap til 3D-modellering. God teknisk innsikt, praktisk sans og gode skriftlig/muntlig kommunikasjonsevner i skandinavisk språk er viktig i jobben som planlegger.

Stillingen innebærer både svært interessante arbeidsoppgaver og ansvar. Alle våre medarbeidere må være motiverte for arbeid i større prosjekter. I vårt fagtunge og tverrfaglige kompetansemiljø ønsker vi samarbeidsvillige og initiativrike medarbeidere. I REINERTSEN AS verdsetter vi rettidighet, dvs. rett kvalitet til rett tid.

Vi tilbyr den rette kandidaten:

  • Karrierebyggende utviklingsmuligheter og oppfølging i et stort tverrfaglig konsern.
  • Mulighet for påvirkning og medvirkning i utviklingen av virksomheten.
  • Veletablert og solid konsern med gode støttefunksjoner og kvalitetssystem.
  • Kunnskapsintensivt og unikt fagmiljø.
  • Et dynamisk og stimulerende arbeidsmiljø i flotte kontorer.
  • Aktivt bedriftsidrettslag.
  • Svært god pensjons- og forsikringsordning.

Bli med å utvikle REINERTSEN’s landbaserte kontor i Bergen! Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om stillingen.

Kontaktpersoner:

Helge Berset

Regionleder

+47 92277390

helge.berset@reinertsen.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: