Rådgivende ingeniør VA

REINERTSEN AS ble etablert i 1946 som rådgivende ingeniørvirksomhet. Divisjon Engineering Arkitekt Land er en sentral del av REINERTSENs landbaserte virksomhet. Her jobbes det tverrfaglig i hele verdikjeden fra idéfase, skisseprosjekt og forprosjekt til detaljprosjekt. Vårt konsern består av over 2500 ansatte i Norge, Sverige, Russland og Polen.

REINERTSEN i Bergen:

REINERTSEN sin landbaserte virksomhet er godt etablert på Sandsli i Bergen. Vi er som rådgivere ansvarlig for flere større samferdsels- og byggprosjekter i Bergensregionen. Oppdragsmengden øker stadig, og vi har behov for flere med oss på laget. Vi har løpende rammeavtaler, med blant annet Statens Vegvesen og Bergen kommune. Sammen er vi med å utvikle Vestlandets infrastruktur og næringsutvikling for fremtiden.

Vårt kontor i Bergen samarbeider tett med våre over 400 prosjekterende ingeniører og arkitekter i både Trondheim, Oslo og Sverige.

FirmaReinertsen
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist30.04.2015

Bli en del av vårt team:

Vi søker etter flere erfarne sivilingeniører / ingeniører innen Vann og Avløp. Vår oppdragsmengde innenfor prosjektering av løsninger for overvann og transport av vann og avløp er økende. Dette gjelder VA-løsninger i samferdselsprosjekter, utbyggingsområder, rehabilitering av ledningsnett og nye elementer innen transportsystemet.

Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør og har noen års erfaring fra VA- prosjektering, gjerne i tilknytning til veg- og samferdselsprosjekter. Hovedoppgaver vil være planlegging og prosjektering av VA-anlegg (ledningssystemer, pumpestasjoner, høydebasseng, overvannsanlegg etc.). Ønskelig med erfaring fra prosjekteringsverktøy, gjerne Autocad/Novapoint. God skriftlig/muntlig fremstillingsevne i skandinavisk språk er viktig.

Stillingen innebærer både svært interessante arbeidsoppgaver og ansvar. Alle våre medarbeidere må være motiverte for arbeid i større prosjekter. I vårt fagtunge og tverrfaglige kompetansemiljø ønsker vi samarbeidsvillige og initiativrike medarbeidere. I REINERTSEN AS verdsetter vi rettidighet, dvs. rett kvalitet til rett tid.

Vi tilbyr den rette kandidaten:

  • Karrierebyggende utviklingsmuligheter og oppfølging i et stort tverrfaglig konsern.
  • Mulighet for påvirkning og medvirkning i utviklingen av virksomheten.
  • Veletablert og solid konsern med gode støttefunksjoner og kvalitetssystem.
  • Kunnskapsintensivt og unikt fagmiljø.
  • Et dynamisk og stimulerende arbeidsmiljø i flotte kontorer.
  • Aktivt bedriftsidrettslag.
  • Svært god pensjons- og forsikringsordning.

Bli med å utvikle REINERTSEN’s landbaserte kontor i Bergen! Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om stillingen.

Kontaktpersoner:

Helge Berset

Regionleder

+47 92277390

helge.berset@reinertsen.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: