Miljø, kvalitetsstyring og forbedringer

StedOslo, Norge
ArrangørQuality Norway
Fra23.04.2015
Til24.04.2015
TidspunktTorsdag kl 9.30 - fredag kl 11.30

Målgruppe:
Konferansen retter seg mot ansatte i små og mellomstore bedrifter i industrien som står overfor utfordringer i det daglige arbeidet med å håndtere praktiske oppgaver knyttet til styringssystemer innen miljø, systemkrav og forbedringsmetoder.

Mange organisasjoner har dessverre ikke et tilstrekkelig stort internt apparat til å kunne løse disse utfordringene, og det er ansatte i disse organisasjonene som er primærmålgruppen for denne konferansen.

Kursomtale:
Konferansen vil fokusere på gode faglige erfaringsutvekslinger og bidrag som gir “matnytte” for deltakernes utfordringer i egen virksomhet.

Målet er at deltagerne skal få relevant faglig påfyll, som konkret kan benyttes i egen hverdag, og som virker motiverende og inspirerende.

Hovedtemaene denne gangen er Miljø, Kvalitetsstyring og Forbedring, og vi legger stor vekt på at forelesere til denne konferansen har “hands-on”-erfaring og kan formidle dette på en slik måte at deltakerne sitter med gode perspektiver og nyttige tips i forhold til egne konkrete utfordringer. I tillegg vil vi gjerne legge inn bidrag som virker motiverende og gir pågangsmot og glød for konferansedeltakerne.

Et viktig fokus er også at konferansen skal fungere som et godt forum for å skape nettverk og muligheter for samhandling mellom deltakere og medlemmer i Quality Norway. Et godt nettverk gir grunnlag utvekslinger av kompetanse, erfaringer og verktøy.

Program og påmelding