Avdelingsleder "Vei og trafikk"

Larvik kommune - har ca 43.000 innbyggere og et totalareal på omlag 530 km2. Larvik er en kulturkommune, en havneby, et reisemål og et kommunikasjonsmessig knutepunkt med et variert og solid næringsliv. Kort sagt: en mangfoldig og attraktiv kommune med mye livskvalitet, mange spennende muligheter og høye ambisjoner. Prøv oss!

Avdeling "Vei og trafikk" i virksomhet "Kommunalteknikk forvaltning" søker ny leder for avdelingen.

FirmaLarvik kommune
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist16.11.2015

Trygge og gode veier for alle. Det er en viktig jobb!
I Larvik skal vi i årene som kommer også omstille oss til grønnere samferdsel. Bli med og gjør en forskjell.

Vi kan tilby en stilling med interessante, faglige nettverk både internt i kommunen, ut mot fylkeskommunale og statlige miljøer samt mot private aktører. I tillegg kan vi by på fleksibel arbeidstid og konkurransedyktige betingelser inklusive attraktiv pensjonsordning og andre fordeler knyttet til KLP. Stillingen inngår i virksomhetens ledergruppe.

Om vår avdeling
Avdeling "Vei og trafikk" ligger innenfor virksomhet "Kommunalteknikk Forvaltning". Avdelingen har ansvaret for forvaltning av det kommunale veinettet med tilhørende veibelysningsanlegg samt for parkeringsovervåkingen i kommunen.

Kommunalteknikk er organisert med en egen virksomhet for produksjon som utfører oppgaver på oppdrag fra bl.a. "Vei og trafikk". Det foreligger gode bestillingsrutiner mot denne virksomheten.

Kommunen har de senere år satset sterkt på å bedre trafikksikkerheten og det er utarbeidet en egen trafikksikkerhetsplan.

Vi søker en leder som trives med faglige utfordringer i en hektisk hverdag. Tjenestene som utføres av avdelingen, er av stor interesse for mange av kommunens innbyggere. Som leder vil du være sentral i prioriteringene, slik at nytteeffekten blir så god som mulig for kommunens innbyggere.

Hovedarbeidsoppgaver for stillingen
Du blir leder for avdelingens syv fast ansatte. Stillingen byr på ulike faglige oppgaver innen vei og trafikk, trafikksikkerhet og styring. Trygg skolevei er blant våre viktigste satsninger. Fremkommelighet og parkering er andre viktige områder. Avdelingen gir uttalelser til reguleringsplaner og byggesaker. Her blir du hovedarkitekten sammen med dine kompetente medarbeidere. Avdelingen mottar også mange henvendelser i det daglige der det forventes korte responstider.

Kvalifikasjoner for stillingen
Det er ønskelig at du er sivilingeniør eller ingeniør, helst med formal- eller realkompetanse innen fagfeltet "Vei og trafikk". Søkere med annen fagbakgrunn vil også bli vurdert. Vi ser også gjerne at du har erfaring fra offentlig forvaltning. Du trives med å ta initiativ og å sikre gjennomføring. Din kommunikasjonskompetanse er høy, hos oss betyr det at du evner å være reflektert og tydelig samtidig som du er lyttende og tilpasningsdyktig når det kreves. Vi forventer også at du har god formuleringsevne, både skriftlig og muntlig. Vi ønsker oss en leder som har fokus på løsninger og gjennomføring.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:
Leder av Kommunalteknikk Tore Stafne, tlf. 33 17 85 51/982 31 851, epost: tore.stafne@larvik.kommune.no, eller daglig leder Jobzone Larvik, Bjørn Sandmæl, tlf 33 12 19 20/934 15 567, epost: bjorn@jobzone.no.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår og med de rettigheter og plikter som følger av overenskomster, reglementer og lover. Den kommunale arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen, kvalifiserte personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke. Attester og vitnemål tas med til et evt. intervju.

SØKNADSFRIST: 16.11.2015

Larvik kommune ønsker å motta alle søknader elektronisk, og oppfordrer søkere om å benytte vårt elektroniske søknadsskjema. Se link: https://ssl.larvik.kommune.no/soknad.

Dersomdu ikke har tilgang til å sende elektronisk søknad skal søknad sendes til Larvik kommune, Postboks 2020, 3255 Larvik, vennligst referer til arkivsaksnummer 15/1721.

Vis flere stillinger: