Montører Bergen og Stavanger

Con-Form effektiviserer byggeprosessen gjennom vårt komplette byggesystem for oppføring av råbygg i betong. Forskalingsformer i betong inngår i den ferdige konstruksjonen etter utstøping. Elementene blir støpt på stålformer som gir en jevn og pen overflate.
Con-Form systemet har en rekke fordeler framfor tradisjonelle byggemetoder: Det er fleksibelt, raskt og tilbyr en unik kombinasjon av fordelene fra plass-støpte bygg og rene elementbygg.
Vi leverer komplette råbygg i totalunderentreprise til entreprenører og byggherrer i Norge og Sverige. Virksomheten består av to divisjoner:
•Entreprenør-virksomhet i Oslo, Trondheim, Rogaland, Hordaland, Tvedestrand, Stockholm og Gøteborg.
•Produksjon av betongelementer i Orkanger, Lunde i Telemark, Kristiansand, Strømstad og Enkøping. I tillegg er vi medeier i en fabrikk i Bergen, og har lisensproduksjon i Kabelvåg.
Selskapet omsetter i dag for 700 millioner kroner og er ca 350 ansatte i Norge og Sverige. Vi forventer en betydelig vekst i omsetning og ansatte i årene fremover.

FirmaCon-Form
FylkeFlere fylker
StedBergen eller Stavanger
Søknadsfrist10.04.2015

Bergen og Stavanger er viktige satsingsfelt for Con-Form AS, og i den forbindelse ønsker vi å ansette montører som er bosatt i eller i nærheten av Bergen og Stavanger. Virksomheten her er organisert under region Con-Form Oslo, men anleggsleder vil alltid jobbe fast på byggeplass.

M ontasjearbeideren skal montere betongelementer på byggeplass. Jobben skal utføres i samsvar med gjeldende spesifikke beskrivelser for prosjektet, og ifølge retningslinjer for Con-Form byggesystem og Montasjeskolen i Con-Form.

Montasjearbeideren skal påse at den etterspurte kvaliteten på sluttproduktet blir ivaretatt på best mulig måte, og bidra til at reglene for helse, miljø og sikkerhet (HMS) ivaretas i det daglige arbeidet.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Håndverker, gjerne med fagbrev - spesielt i betong
  • Erfaring fra byggeplass


Personlige egenskaper:

  • Liker å jobbe i team/lag
  • Nøye og kvalitetsbevisst
  • Effektiv og praktisk


Søknad sendes fortløpende og snarest mulig, senest innen 10. april - søk her


Spørsmål om stillingen?

Ulf Larsson

Driftssjef

Telefon

907 52 505

Anne Leholt

HR sjef

Telefon

905 30 712

Vis flere stillinger: