MØTER BYGGEBRANSJEN: Arvid Aalen i Geberit Norge mener det er viktig at de som en stor innovativ produsent av sanitærløsninger får vist seg frem for en samlet byggenæring på Byggedagene. (Foto: Svanhild Blakstad)

Geberit nykommer på Byggedagene

For første gang deltar sanitær- og rørprodusenten Geberit på Byggedagene.

Byggedagene er møteplassen for en samlet byggenæring i Norge og samler nærmere 1000 deltakere over to dager på Radisson Blu Plaza. I år er Geberit Norge nykommer blant de 36 utstillerne som møter deltakerne på stand.

Møte næringen
– Byggedagene er en svært viktig arena for byggebransjen i Norge, og derfor er det viktig for oss å være tilstede og møte næringen. Tverrfaglig kunnskap og påvirkningsmulighet er også en av grunnene til at vi er med, sier seniorkonsulent Arvid Aalen.

Han legger også til at deltakelsen kan øke VVS-aktørens forståelse for byggenæringens ønsker og utfordringer.

På Byggedagene viser Geberit frem en komplett systeminstallasjon, hvor deltakerne på konferansen får demonstrert hvordan sanitær- og rørdesign ser ut «bak veggen» i fullskala.

Nyeste sanitærteknologi
– Vi har bygget opp en modell som viser den nyeste sanitærteknologien og systeminstallasjoner i bygg, med fokus på livsløpskostnader (LCC), god lydemping og materialvalg. Ved å bygge fornuftige og holdbare sanitærinstallasjoner kan det bidra til å effektivisere byggeprosesser med robuste og fleksible systeminstallasjoner som er vanlige i Europa, sier Aalen.

Gjennom deltakelsen på Byggedagene ønsker han også økt fokus på livsløpsstandard og bærekraftighet i bygg.

– Effektive byggeprosesser og høy kvalitet står høyt oppe på agendaen i næringen. Vi ønsker å nå aktørene i byggebransjen med vår kompetanse om bærekraftig rørdesign, sanitærsystemer, universell utforming samt baderomskomfort og hygiene, avslutter han.

Les også: Valgte utradisjonell løsning for våtrom

Anita Sagen, Arvid Aalen og Bjørn Eivind Winger i Geberit Norge står på stand og viser frem sine løsninger for en samlet byggenæring under Byggedagene 2015. (Foto: Svanhild Blakstad)