Prosjekt-/Prosessingeniør

Bayer er en internasjonal virksomhet med kjernekompetanse innen helse, ernæring og høyteknologiske materialer. Som innovasjonsselskap skaper Bayer trender innenfor en rekke forskningsintensive områder. Våre produkter og tjenester er skapt for å forbedre livskvaliteten til enkeltmennesker. Hos Bayer har du mulighet til å bli del av en kultur som verdsetter våre ansattes lidenskap for innovasjon, og gir dem utviklingsmuligheter.

Bayer Norge kjøpte i 2014 Algeta ASA som gjennom de siste femten årene har arbeidet med å utvikle nye, målrettede kreftbehandlinger. Xofigo er et av disse produktene, og det er i produksjonen av Xofigo at Bayer nå trenger å styrke sin organisasjon.

FirmaMercuri Urval for Bayer
FylkeOslo
Søknadsfrist06.04.2015

Som vår nye prosjekt-/prosessingeniør blir du helt sentral i vår produksjons- og pakkelinje. Noen av dine viktigste oppgaver blir å sørge for økt kapasitet og forsterket robusthet i produksjonen og særlig i pakkelinjen til vår radioaktive kreftmedisin, Xofigo. Selve produksjonen er satt ut til vår kontraktsprodusent, IFE (Instituttet for Energiteknikk), og arbeidet vil foregå delvis i egen organisasjon og delvis hos IFE. I tillegg til løpende forbedringsprosjekter i den norske produksjonen, vil du også delta i oppbygningen av vår nye fabrikk i USA, både fra Norge og i USA.

Du er en teknisk dyktig ingeniør, og du har erfaring fra farmasøytisk produksjon eller fra liknende produksjonsmiljøer i andre bransjer. Ideelt sett har du kompetanse fra inspeksjon og pakkelinjer, men annen relevant bakgrunn vil også komme i betraktning. Du har mastergrad eller tilsvarende innen farmasi eller kjemi, eller annen ingeniørfaglig utdanning.

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som trigges av beskrivelsen ovenfor, og som liker å jobbe i et dynamisk miljø med tidspress og krav til kvalitative leveranser. Du har initiativ, driv og pågangsmot, og du kommuniserer godt på både engelsk og norsk.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i et internasjonalt selskap med store ambisjoner. Stillingen har stor faglig bredde, og som ansatt hos Bayer vil du ha store muligheter for påvirkning på egen arbeidshverdag, og du vil bli en del av en svært spennende produksjonslinje.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Harald Hjertø, tlf. 975 59 023, eller Maria Ellingsen, tlf. 975 59 017. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 6. april 2015. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: