Prosjektingeniør elektro/automasjon og SRO

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

FirmaRett Bemanning
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfristsnarest

Rett Bemanning i Vestfold søker på vegne av solid aktør etter en prosjekt/prosjekterende ingeniør innen elektro, automasjon og SRO. Arbeidssted vil være ved bedriftens hovedkontor på Sem, men noe reisevirksomhet vil være påkrevd.

Hovedarbeidsoppgavene vil bestå i prosjektering av elektro, automasjon og SRO- anlegg for samferdsel (vei, tunnel og t-bane), prosjektoppfølging, tegning av E og I skjemaer, innkjøp og oppfølging av leverandører.

Det er ønske om følgende kompetanse:

- minst 10 års erfaring fra samferdselsprosjekter av elektriske anlegg, automasjon og SRO

- erfaring med tegneprogrammet Novapoint DCM

- prosjektledererfaring fra samferdselsprosjekter

- minimum utdanning er B. Sc i relevante fag, f.eks elektro/automasjon

Aktuelle kandidater må være positive, engasjerte, motiverte, selvgående, ambisiøse, effektive, fleksible, strukturerte og ha fokus på samarbeid og god kommunikasjon.

Det tilbys:

- konkurransedyktige betingelser

- fleksibel arbeidstid

- opplæring, personlig utvikling og gode karrieremuligheter

- et godt arbeidsmiljø med positive og utfordrende arbeidsoppgaver

Er dette av interesse så ta kontakt med Tom Huseby på tlf. 90568410, th@rettbemanning.no for mer informasjon eller send snarest en kortfattet søknad med CV, søk her

Vis flere stillinger: