Programkomiteen trives i høyden: Fra venstre Einar Danielsen, Mandal Stillasutleie AS, Svein Brunvatne, Sem Sikkerhet AS, Fredrik Myge, Beerenberg, Marianne Gussiås, SEF, og Geir Gule Christiania Stillas AS. Ove Tjelta, Alustar AS, Silje Strand, STS Enegineering og Torstein Bringaker, Statoil var ikke tilstede. Foto: Leo Nygænen

Stillasdagene 2015 arrangeres i Stavanger

Etter innspill fra medlemmer og konferansedeltakere har Stillasentreprenørenes forening – SEF besluttet å flytte Stillasdagene fra Gardermoen til det nye storhotellet i Stavanger, Clarion Hotel Energy.

- Vi ønsker å komme i nærmere kontakt med oljemiljøet på Vestlandet, og ikke minst de nye gigantprosjektene som er i gang. Dette blir sentrale tema i konferanseprogrammet på Stillasdagene 2015 som arrangeres 9. – 10. september, sier leder av programkomiteen og styremedlem i SEF, Geir Gule.

Han fremholder at SEF er godt fornøyd med den posisjonen Stillasdagene har fått i bransjen, både blant landbaserte aktører og offshorevirksomheten.
Flytting gir økt deltagelse
– Når vi flytter arrangementet fra Gardermoen til Stavanger skyldes det et ønske om å vitalisere og fornye oss. Våre konferansedeltakere kommer fra hele landet, slik at å reise kort eller litt lenger det må vi alle, sier Gule.

Han er ikke bekymret for å miste deltakere ved å flytte arrangementet fra Gardermoen.

- Vår ambisjon er å øke deltagelsen ytterligere. Alle de store entreprenørene er etablert i regionen, og offshorevirksomheten vet hva vi står for, både på bestiller-siden og de utførende ledd, sier Geir Gule.
Meget gode utstillingsfasiliteter
Stillasdagene har i løpet av få år bygget opp en imponerende leverandørutstilling. Nå lover
Gule utstillerne enda bedre forhold i Stavanger.

- Vi disponerer en stor sal på 1200 m2 hvor vi får bedre integrering av selve konferansesalen og utstillingsområdet.
Programmet for Stillasdagene 2015 er klart i løpet av kort tid.