<p>Den rammestyrt dumperen 745C er blant en rekke spennende nyheter som Cat nå kommer med.<br></p>Foto: Homleid

Nyhetsdryss fra Cat

Den rammestyrte dumperen 745C, hybridgraveren 336F XE og flere modeller i den nye M-serien hjullastere, er noe av det Caterpillar nå vil introdusere i det europeiske markedet. (Se bilder)

Fagpresse fra store deler av Europa besøker denne uken Caterpillars imponerende test- og opplæringssenter i Malaga, Spania. På programmet står introduseringen av et tosifret antall nyheter, blant annet flere modeller i den nye M-serien hjullastere, den splitter nye rammestyrte dumperen 745C, hybridgraveren 336F XE og hjulgraverne 318F og 320F i Cats nye F-serie gravemaskiner.

- 2015 er et spesielt år for Caterpillar når det kommer til nye maskiner, sa Paolo Fellin, vice president global construction & infrastructure, da han innledet pressesamlingen. Fellin pekte på at det er svært sjeldent at Caterpillar i løpet av ett og samme år introduserer så mange nye modeller innenfor flere ulike maskinsegmenter.

Byggeindustrien kommer tilbake med mer om de viktigste Cat-nyhetene både blad i og på nett. I mellomtiden kan du se en rekke bilder som ble tatt under pressearrangementet denne uken.