Ordrebekrefter - vikariat

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 95 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere 7 milliarder i omsetning. Virksomheten innebefatter Optimera proff, Optimera Handel, Optimera Byggesystemer og kjedene Montér og Trend. Les mer her: www.optimera.no

FirmaManpower for Optimera
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Kunden går inn i sin høysesong for salg av sine produkter og trenger 2 nye ordrebekreftere til sin innkjøpsavdeling. Det er en fin mulighet for deg som ønsker å få innblikk og bygge erfaring innen innkjøp/logistikk i et stort og spennende selskap.
Vikariatet har oppstart i april/mai og varighet til september/oktober. Det kan være noe fleksibilitet med hensyn til oppstart og varighet, eks april til september eller mai til oktober.
Arbeidsoppgaver:
• Avstemme ordrebekreftelser mot innkjøpsordre
• Dialog og oppfølging mot leverandører
• Dialog med interne innkjøpere
Kvalifikasjoner/egenskaper:
Vi søker deg som har erfaring og utdannelse fra administrasjon/logistikk/innkjøp/varehandel/kundeservice. Du er strukturert, effektiv og trives med rutinepreget arbeid. Det er viktig å være detaljorientert og nøyaktig samt at du har evnen til å se helheten og være løsningsorientert. I tillegg er du som person pålitelig og selvgående med gode samarbeidsevner, og du liker å yte god service ovenfor kunder og kollegaer.
Fin mulighet for deg til å bli kjent med Optimera og bygge erfaring.
Vi hører gjerne fra deg som syntes dette virker interessant.

Kontaktinformasjon

Kirsti Ottem
Kirsti.Ottem@manpower.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: