Gruppeleder elektro, gruppe rehab

Hjellnes Consult AS er et ledende tverrfaglig rådgivende ingeniørfirma som arbeider innen markedsområdene bygg, eiendom, infrastruktur og miljø. Hovedkontoret er på Ryen i Oslo. Datterselskapene Johs Holt AS og Brekke & Strand Akustikk AS, arbeider innen bruer/tyngre konstruksjoner og akustikk. Selskapene har til sammen ca. 250 medarbeidere. Vi arbeider med alle faser i et prosjekt, fra de første ideene skisseres via forundersøkelser, konsekvensanalyser, tilstandsanalyser, planlegging og prosjektering til drift og vedlikehold av anleggene. Hjellnes Consult utfører dessuten utredninger og analyser av ulike samfunnsspørsmål innen miljø, avfall, samferdsel med mer.

Hjellnes Consult kan se tilbake på snart 70 års virksomhet. Bedriften er blant de få sentrale i bransjen som er heleid av medarbeiderne, og hvor alle ansatte tilbys eierskap. Hjellnes Consult har solid økonomi, godt inngrep i sine markeder, og fremfor alt dyktige medarbeidere med stor lojalitet til virksomheten.

FirmaHjellnes Consult
FylkeOslo
Søknadsfrist27.03.2015

Fagområde elektro arbeider med planlegging og prosjektering av tekniske anlegg for alle typer byggverk i tillegg til samferdselselektro. Byggverk spenner fra boliger, næringsvirksomhet, skoler og barnehager, idrettsanlegg, til sykehus, kulturbygg og fengsel.

Vårt fagmiljø er preget av selvstendig arbeid og en uformell omgangstone. Mange av våre dyktige medarbeidere sitter i dag i ledelsen for flere av de mest prestisjefylte prosjektene i landet. Prosjektene våre omhandler alle faser av rådgivning og koordinering av oppdragsgivers behov, herunder prosjektering, beregninger, analyser og tidligrådgivning i konseptfaser.
Oppdragene som skal løses er hovedsakelig i det sentrale Østlandsområdet.

Vi søker etter ingeniør eller sivilingeniør innen elektrofaget for tiltredelse som gruppeleder for Elektro rehab. Arbeidsområdet vil være delt mellom ledelse og deltakelse i prosjekt, hvor ledelse blant annet omhandler økonomisk og faglig ansvar for sin gruppe, ressursplanlegging og koordinering med den/de andre faggruppene, tilbudsarbeid, utvikling av fagmiljøet og kulturbygging. Stillingen skal kombineres med prosjektdeltakelse. Gruppen for Elektro rehab har i dag ca. 17 ansatte, hvorav 3 lysdesignere.

Du bør ha gode lederegenskaper med faglig forståelse, samt ha forretningsmessig sans. Du har evne til å se muligheter og trives med å jobbe på lag med andre, du ser verdien av å lytte og søke gode løsninger. Du har faglig relevant utdannelse på ingeniør- eller sivilingenørnivå, og bred arbeidserfaring. Det er en fordel om du har erfaring fra rådgivningsvirksomhet. Som person er du engasjert, med sosiale antenner og evne til å skape gode relasjoner.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i et selskap med gode faglige og personlige utviklingsmuligheter og med konkurransedyktige betingelser. Vi har høy arbeidsglede og et miljø preget av stor takhøyde og kompetente medarbeidere.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknadsfrist: Snarest
Tiltredelse: Snarest
Arbeidssted: Oslo
Kontaktpersoner:
Seksjonsleder Geir Syversen,
ges@hjellnesconsult.no
Tlf: +47 982 19 868

HR-direktør Hanne Skattum,
hhs@hjellnesconsult.no
Tlf: +47 905 90 574

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: