I tillegg til daglig leder Jan Erik Rasmussen er Jo Inge Karlsen ansatt som proffsjef og Remi Norbekk som avdelingsleder proff kundeservice i CF Jessheim.

Carlsen Fritzøe i gang på Jessheim

Carlsen Fritzøe har åpnet sitt 17. byggevarehus. Denne gangen på Jessheim.

– Kjedene kjeder seg ikke, sier daglig leder Jan Erik Rasmussen i CF Jessheim som nylig åpnet dørene for et byggevarehus rettet mot proffkundene.

Rasmussen peker på at Coop Bygg kommer til Jessheim, Gausdal Landhandleri har etablert seg, Montér har vært her lenge, og nå har Carlsen Fritzøe Akershus etablert seg på andre siden av veien for Montér på industriområdet utenfor Jessheim sentrum.

– Konkurransen om entreprenør- og byggmesterkundene strammes til på Romerike. CF Jessheim er det 17. byggevarehuset i Carlsen Fritzøe-kjeden. Det CF har gjort andre steder, har vist seg å ha en god og langvarig kvalitet. Jeg er ikke i tvil om at vi også vil lykkes her på Jessheim, sier Jan Erik Rasmussen.

Anlegget på Jessheim består av 4000 kvm innendørs areal, med gjennomkjøring i trelast- og byggevarehallen for komfortabel opplasting. Her er eget fukt- og temperaturregulert listverksrom. CF Jessheim får to egne lastebiler med 24 meters krankapasitet.

– CF Jessheim er en del av satsningen til CF i Oslo og Akershus. I fjor åpnet CF et proffsenter på Alnabru. Her tredoblet vi omsetningen i januar i forhold til budsjett, forteller Rasmussen.

CF Jessheim har foreløpig 13 ansatte; alle hentet fra distriktet, med stor kundekontakt og lokalkunnskap om nedslagsfeltet til CF Jessheim, som er hele Oslo og Akershus.