Ronny Aamodt i RGA Liftservice AS er representant for Rothlener/DENKA LIFT i Norge.

Denka Lift tilbake i Norge

Etter noen år med en del omrokkeringer, er endelig Denka  Lift igjen tilbake på det norske markedet.

Rothlehner, som i mange år har vært salgs- og servicepartner for Denka Lift i Tyskland, ønsket å bringe det velrennomerte liftmerket videre. De overtok i 2013 alle rettigheter og hele delelageret for Denka Lift. Produksjonen, teknisk support og reservedeler ble flyttet til Tyskland. Både produksjon og eksport til Skandinavia og USA startet allerede i fjor.

– En solid jobb

Manfred Rothlehner, direktør i Rothlehner Arbeitsbühnen GmbH sier følgende om satsningen:

– Et velfungerende system som ivaretar både teknisk support og reservedeler, er grunnlaget for en vellykket satsning på salget. Når vi igjen blir forbundet med Denka Lift på det tradisjonelle Denka-markedet, kreves det at vi gjør en solid jobb, slik at eierne tilgodeses med pålitelig og stabil service. Vi vil bygge opp tilliten med fokus på langsiktig tenking og utvikling.

RGA Liftservice

I Norge er Denka Lift representert av Ronny Aamodt og RGA Lifteservice AS. Dette samarbeidet har vart i over et år, og fungerer utmerket.

– Nylig mottok vi også de første ordrene på nye Denka Lift fra Norge, sier Manfred Rothlehner.

Fokus på service

RGA Liftservice AS ble etablert i mai 2013, med fokus på service og sakkyndig kontroll av personløftere. Daglig leder Ronny Aamodt har lang og bred erfaring i liftbransjen, med erfaring på de fleste typer personløftere. Firmaet driver utstrakt virksomhet med service, reparasjoner, sakkyndig årskontroll og delesalg til personløftere/ lifter over hele Norge.

Øker staben

– RGA Liftservice AS ønsker i samarbeid med Rothlehner å bringe DEenka Lift videre, og vil satse på nysalg av lifter sammen med reservedeler og service på de mange liftene som allerede er i Norge. Vi har den samme langsiktige tankegangen på satsningen som Rothlehner, og er nå i prosess med å øke staben, sier Ronny Aamodt.