Fagkoordinator El/Aut Entreprenør

Bilfinger Industrial Services Norway AS er en tverrfaglig leverandør av prosjekter, vedlikehold og service til prosessindustri og energiprodusenter i Norge. Vi ønsker å skape verdier for våre kunder ved kostnadseffektive løsninger og økt tilgjengelighet på produksjonsutstyr. Helse, miljø og sikkerhet er en viktig del av våre leveranser og vår konkurransekraft. Selskapet har en omsetning på 1,8 milliarder kroner og 1350 fast ansatte i Norge. Vi er lokalisert på flere steder i Norge.

FirmaBilfinger Industrial Services Norway
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist20.03.2015

Bilfinger Industrial Services Norway AS, verksted og vedlikehold Øst er en tverrfaglig enhet med 500 ansatte lokalisert i Grenland, Rjukan, Holmestrand og Slagentangen. Tjenesteområdene er plate/sveis/rør, maskinering, ventil, plast/gummi og prosjekter, samt mekanisk, automasjon, elektro, ventilasjon, kran & sikkerhet, tele og rigg/kran og bygg. Vi er i vekst og søker nå ny medarbeider.

Fagkoordinator El/Aut Entreprenør

Ved vår største enhet i Grenland søker vi etter Fagkoordinator innen fagområdene elektro og automasjon.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

Vi søker en person med erfaring fra prosjekter og vedlikehold innenfor elektro- og automasjonsfagene. Fagkoordinatoren vil få ansvar for å regne på fastpriser og lage estimater. Fagkoordinatoren skal kunne lede fastprisoppdrag og skal sørge for riktig tilgang på ressurser og materiell. Det vil være aktuelt å utføre elektro- og automasjonsarbeid sammen med teamet man leder. Dokumentasjon av elektro installasjoner vil bli en viktig del av oppgavene og ansvaret. Et høyt prioritert ansvarsområde vil være å opprettholde et kontinuerlig høyt nivå innen Helse, Miljø og Sikkerhet.

Kvalifikasjoner:

Vi ønsker personer med formell faglig kompetanse innenfor Elektro og/eller Automasjon. Det er ønskelig med erfaring innen ledelse av personell samt en utadvendt personlighet og gode kommunikasjonsferdigheter i samarbeid med kunder og kollegaer.

Vi kan tilby:

Vi kan tilby gode faglige og personlige utviklingsmuligheter, et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår med gode pensjons- og forsikringsvilkår. Vi har en arbeidsform som er åpen, ærlig og ordentlig.

Søk stillingen her

Kontaktpersoner:

Terje Larsen

Enhetsleder

terje.larsen@bilfinger.com

+47 908 67 931

Dag Madsen

HR-sjef

dag.madsen@bilfinger.com

+47 951 66 713