Kvalsvik Produksjon på Dombås er historie. Nå er det klart at produksjonen av Kvalsvik-kjøkken fortsetter på Sunnmøre (foto: Kvalsvik Produksjon).

Sa «Takk og Farvel» - starter opp igjen

Kjøkkenprodusenten Kvalsvik Produksjon rakk å endre navnet til Takk og Farvel AS før selskapet ble slått konkurs 11. februar. Nå er det klart at Kvalsvik-kjøkkenet lever videre med produksjon på Sunnmøre.

Sunnmørsposten skriver at Geir Kvalsvik har kjøpt tilbake varelager og maskiner fra konkursboet til Kvalsvik Produksjon på Dombås. Nå er flyttelasset på vei til Hareid på Sunnmøre. Kvalsvik har skaffet til veie nytt produksjonslokale og nye ansatte.

− Vi har sendt ut informasjon til forhandlerne at vi vil fortsette produksjonen, sier Kvalsvik til Sunnmørsposten.

Denne gangen fortsetter produksjonen i et privat lokale.

– På Dombås opplevde jeg at vi ble en del av en politisk dragkamp mellom opposisjon og posisjon, som var med å ødelegge for firmaet, uttaler han til Sunnmørsposten.

Geir Kvalsvik fikk før konkursen knallharde beskyldninger rettet mot seg både fra ansatte og Fellesforbundet hvor Kvalsvik Produksjon ble beskyldt for sosial dumping . Dette var beskyldinger Kvalsvik tok sterk avstand fra i et intervju med Byggeindustrien.