Seniorrådgiver Miljø & Helse

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg & arkitektur, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Hos oss får du brukt din ekspertise til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov og er genuint nyskapende.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist20.03.2015

Rambøll har slått seg sammen med Environ, at av verdens ledende konsulentselskaper på miljø og helse. Det har ført til at vi i dag er 2.000 medarbeidere innen miljø & helse globalt i Rambøll, og vi er i dag den 10. største miljørådgiveren i verden. Rambøll, sammen med Environ, har store multinasjonale kunder og utfordrende oppdrag innen miljø og helse over store deler av verden. Miljø & Helse i Norge skal vokse og søker derfor seniorrådgivere til avdeling Grunnforurensning.

Rådgiverens arbeidsoppgaver

I din rolle som seniorrådgiver vil du få oppgaver og ansvar for rådgivning innenfor avdelingens produkter. Vi leverer produkter innenfor miljøtekniske grunnundersøkelser, luftkvalitetsvurderinger, håndtering av akutte utslipp, Environmental Due Diligence (EDD), herunder helse, miljø og sikkerhet, kjemikaliehåndtering, REACH, avfallshåndtering og utslipp til luft. I forbindelse med sammenslåingen med Environ får vi tilgang til en større andel av markedet. Derfor ønsker avdelingen å styrke sin kompetanse og markedsandel på dette området ved å knytte til seg flere ressurser.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Fagansvar og prosjektledelse innenfor avdelingens produkter.
  • Analysere problemstillinger, samle data og levere løsninger innenfor avdelingens produkter i henhold til kundens behov.
  • Identifisere kundens ytterligere behov.
  • Styrke vår markedsposisjon gjennom aktiv deltagelse i tilbuds- og markedsarbeid.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

Vi ønsker at du har erfaring fra miljø-, HMS- eller yrkeshygieneområdet, har en utdannelse på minimum masternivå innen naturfag eller tekniske fag. Erfaring med prosjektledelse og tilbudsarbeid, gjerne fra rådgiverbransjen eller offentlig sektor.

Vi legger vekt på at du har:

  • kunnskap om markedet
  • kompetanse, erfaring og nettverk innen miljø, yrkeshygiene, forurensningsproblematikk eller grunnforurensing
  • faglig tyngde og integritet og kan veilede andre medarbeidere med mindre erfaring
  • gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • initiativ, ansvarsfølelse og evnen til å jobbe selvstendig, samt sammen med andre
  • evne til å løse problemer basert på dialog med kunde og kolleger
  • evne til å se ut over kundens umiddelbare behov og levere mer enn forventet
  • evne til å arbeide effektivt og innenfor tidsfrister og gitte økonomiske rammer
  • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • førerkort kl. B

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver hos Nordens ledende samfunnsrådgiver. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode sosiale ordninger, bonusavtale, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy og eksterne aktører. Vi samarbeider tett med andre miljøfag og fagmiljøer i Rambøll, og arbeider på både rene miljøoppdrag og på store tverrfaglige bygg- og anleggsprosjekter.

Hvis du er interessert i denne stillingen og møter de fleste av de ovennevnte kriteriene, kan du sende inn din søknad og CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følg instruksjonene.

Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

Siden majoriteten av våre kunder og leveranser krever norsk som rapporteringsspråk er det viktig med god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk. Kun søknader skrevet på norsk vil bli vurdert.

Søk stillingen her

Kontaktperson

Seksjonsleder Jan Rukke +47 932 24 813

Vis flere stillinger: