Vegplanlegger prosjektering

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeØstfold
StedMoss
Søknadsfrist06.03.2015

Vi på seksjon for Veg- og gateplanlegging har ansvar for å lede planleggingen av mange utbyggingstiltak på riks- og fylkesvegnettet i Region øst. Vi jobber med alt fra gang- og sykkelveger til store og kompliserte veganlegg på hovedvegnettet, i og utenfor byer og tettsteder.

Vi er ca. 120 medarbeidere med kompetanse innen planprosjektledelse, vegprosjektering og vegutforming, landskap og arkitektur, arealplanlegging og grøntfaglige spørsmål. Vi har stor pågang av prosjekter som skal planlegges og trenger flere dyktige medarbeidere!

Arbeidsoppgaver:

Denne stillingen er tiltenkt fagansvar for vegutforming/prosjektering. Det kan også være aktuelt med prosjekteringsledelse, der du koordinerer medarbeidere fra ulike fagområder i prosjektet. Hovedtyngden av oppgaver er tekniske planer/ reguleringsplaner og byggeplaner med konkurransegrunnlag. Vi bruker de fleste Novapoint-modulene i planleggingen og har for tiden stort fokus på 3D som internt arbeids- og beslutningsverktøy gjennom planfasene. Vi har et eget fagnettverk for vegplanlegging som du blir en del av.

Aktuelle prosjekter: fagansvarlig vegplanlegger i bypakke nedre Glomma, bidrag til E18-utbyggingen i Østfold og Akershus, utbygging av rv. 19 i Moss, midtrekkverk-prosjekter og gang- og sykkelvegprosjekter. Vi prosjekterer en stor andel av disse prosjektene i egenregi.

Kontorsted: Moss

Vi har akkurat flyttet inn i helt nye kontorlokaler i Skoggata 19 midt i Moss sentrum, med fasiliteter som treningsstudio, parkering og kort avstand til jernbanestasjon og buss.

Kvalifikasjoner og ønsket bakgrunn:

Eksamen fra høgskole/universitet innen vegplanlegging/- prosjektering/samferdsel/trafikk. Erfaring fra vegplanlegging, prosjektering, prosjekteringsledelse eller tilsvarende. Erfaring i bruk av dataverktøy (NovaPOINT, AutoCad, Office-produkter, 3D)

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling

Hos oss blir du en del av et stort fagmiljø der du alltid kan få faglig veiledning. Vi har en utpreget delekultur, der kollegaer gjør hverandre bedre. Vi legger vekt på at våre ansatte skal kunne kombinere jobb og fritid på en god måte.

Vi tilbyr også disse godene:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn:

Stillingene lønnes etter nærmere avtale i tråd med etatens lønnspolitikk. Det trekkes 2 prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. På tjenestereiser dekkes utgifter etter bestemmelsene i Statens reiseregulativ.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

For nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Seksjonsleder ved veg- og gateplanlegging, Arnt-Ivar Weum, tlf. 974 20 514.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: