Block Watne i Steinkjer søker prosjektleder

”I Block Watne er over 90 % av prosjektene egenutviklede. Vi kjøper tomt, prosjekterer, bygger og selger. Og hvert bygg - om det er en enebolig eller et leilighetskompleks - er bygd fra grunnen av. Det gjør prosjektene både omfattende og utfordrende. Det er mange prosesser, med mange involverte, som skal loses i havn. Dette inkluderer også kundepleie. Block Watne eies av OBOS-konsernet, med alt det gir av utviklingsmuligheter. Vi er dessuten en av de virkelig store boligbyggerne i Norge. Vi omsatte i 2013 for 2,4 milliarder, og bygger årlig 1000 boliger over store deler av landet - det betyr at vi faktisk er med å påvirke hvordan vi bor her i landet! Vi er 540 ansatte, som gjør noe som betyr noe for folk.”

Roy Eide, Prosjektleder i Block Watne


FirmaBlock Watne
FylkeNord-Trøndelag
StedSteinkjer
Søknadsfristsnarest

Distriktskontoret i Steinkjer består av totalt 12 ansatte som i egen regi utvikler, bygger og selger boligprosjekter. Vi står bak flere store feltutbygginger og mange enkeltboliger.

En prosjektleder hos oss følger prosessene fra tomtekjøp til overlevering - og bør ha formell bakgrunn som ingeniør eller sivilingeniør, og erfaring fra bygge- og prosjektledelse.

Arbeidsoppgaver

- Utvikling av boligprosjekter

- Byggesaksbehandling

- Teknisk og økonomisk planlegging og oppfølging av prosjekter

- Kontrahering av entreprenører og leverandører

Vi tilbyr

Block Watne tilbyr et aktivt, trivelig og kompetent miljø med flinke og hyggelige kolleger. Konkurransedyktige betingelser og bonusordninger.

For nærmere informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med Block Watne v/ Lars Arve Nervik tlf 970 09 372 . Du kan også kontakte Avantas ved Ole Erik Fremo på 907 54 797 eller Hanne Haug Fremo på 982 12 455 ev. hanne.fremo@avantas.no.

Send søknad og CV via www.avantas.no. Søknadsfrist snarest.

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt inntil annet er avtalt.


Vis flere stillinger: