Rådgivere innen akustikk, brannteknikk, bygningsfysikk og byggeteknikk

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg & arkitektur, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Hos oss får du brukt din ekspertise til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov og er genuint nyskapende.

FirmaRambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist13.04.2015

Vårt regionkontor i Trondheim består av ca 270 medarbeidere fordelt på 10 fagavdelinger. Vi kan tilby komplette arkitektur- og rådgivingstjenester, styring av store tverrfaglige prosjekter, og spesialrådgiving. Ved våre avdelinger for Spesialfag Bygg og Bygg og Anlegg er vi i dag 16 medarbeidere ved hver avdeling, som dekker fagene akustikk, brannteknikk, bygningsfysikk og bygge- og anleggsteknikk.

I samarbeid med våre arkitekter og øvrige rådgivingsfag legger vi vekt på strategi- og tidligfaseplanlegging i prosjekter, og har gjennom det opplevd en positiv utvikling for våre fagområder. Vi har varierte og interessante oppdrag både i privat og offentlig regi og vi søker derfor engasjerte medarbeidere innen akustikk, brannteknikk, bygningsfysikk og byggeteknikk, som ønsker å videreutvikle og styrke vår kompetanse ytterligere.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Generelt

Utvikle prosjekter i tidligfase i samarbeid med arkitekt øvrige rådgivere og byggherre. Rådgiving og oppfølging i alle prosjektfaser. Ha ansvar for egne prosjekter avtalemessig, kvalitets- og framdriftsmessig. Bidra til å utvikle det faglige miljøet og nettverket i en stor bedrift.

Brannteknikk

Prosjektering og rådgiving innen branntekniske, analyser, beregninger, strategier og konseptvurderinger og kontroll for nye og eksisterende bygninger. Bistå prosjekterende og utførende med spesifikasjon av løsninger i detalj- og byggefasen.

Akustikk

Prosjektering og rådgiving innen bygningsakustikk og støytiltak, analyser, beregninger, tidligfaseutredninger, lydmålinger og tilstandsvurderinger og beskrivelser.

Bygningsfysikk

Prosjektering og rådgiving innen bygningsfysikk; Nybygg og rehabilitering av bygninger i tverrfaglig samarbeid. Undersøkelser, målinger, detaljvurderinger, utarbeidelse av strategier for energi, spesifikasjon av tiltak og skadevurderinger. Utarbeidelse av anbudsgrunnlag og uavhengig kontroll av prosjektering og utførelse.

Byggeteknikk

Prosjektering innen faget byggeteknikk. Dimensjonering av betong-stål- og trekonstruksjoner. Utarbeide arbeidsunderlag for entreprenører og beslutningsunderlag for byggherrer.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Vi ser etter personer som har;

  • Gode framstillingsevner skriftlig og muntlig
  • Gode samarbeidsevner og forstår sammenhenger og roller i prosjekt
  • Selvstendighet og initiativ
  • Evne til nytekning og er framtidsrettet
  • Fokus på kvalitet og framdrift i sitt arbeid
  • Kjennskap til lovverk, offentlige retningslinjer og saksbehandling
  • Fokus på løsninger og evne til å forenkle problemstillinger
  • God serviceinnstilling og evne til å forstå kundens behov
  • Gode sosiale egenskaper

IT-kunnskaper

  • God kjennskap til Microsoft Office programmer
  • Autocad
  • Kjennskap til REVIT og fagspesifikke programmer vil være en fordel

Språk (skriftlig og muntlig evne)

  • Norsk
  • Engelsk

Hva gjør denne stillingen attraktiv for deg?

Hos oss vil du få jobbe i en divisjon hvor vi har samlet spesialfagene Akustikk, Brannteknikk og Bygningsfysikk sammen med faget byggeteknikk. Vi har en felles strategi og et mål om å utvikle våre medarbeidere til å tenke helhetlig i alle faser av et prosjekt. Våre ansatte i divisjonen er fordelt på flere fag og med varierende erfaring som gjør at vi har et stimulerende arbeidsmiljø. I tillegg dekker vi også alle andre fagområder i eget hus, og vi er særlig opptatt av å samarbeide med våre arkitekter i tidligfaser i prosjekter. I en internasjonal kompetansebedrift som Rambøll vil du alltid finne svar på problemstillinger du kommer bort i og vi samarbeider derfor ofte med kollegaer i andre regioner og andre land. Dette vil være med på å utvikle deg ytterligere som medarbeider.

Rambøll er opptatt av fornybare og miljøvennlige løsninger med tanke på framtidens prosjekter, og som medarbeider hos oss vil du ta del i et arbeidsmiljø hvor du vil trives.

Hvis du er interessert i denne stillingen og møter de fleste av de ovennevnte kriteriene, kan du sende inn din søknad / CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følg instruksjonene.

Kontaktpersoner:

Akustikk, brannteknikk, bygningsfysikk: Dag Denstad mob +47 932 43 121

Byggeteknikk: Knut Sivertsen mob: +47 932 43 134

Søk stilling her

Vis flere stillinger: