Torsdag var Bygg Reis Degs partnervirksomheter samlet for å høre status rundt messen så langt.

I god rute til Bygg Reis Deg 2015

Planleggingen frem til Bygg Reis Deg 2015 er i god rute. Allerede er hele 93 prosent av messearealet solgt og man er i full gang med å planlegge gjennomføringen av høstens store møteplass i byggenæringen.

- Det betyr at vi har 370 påmeldte utstillere, så vi ligger godt an. Vi har nå kun sju prosent ledig, noe som tilsvarer rundt 1.400 kvadratmeter, sier salgssjef Arne Markussen i Bygg Reis Deg.

Torsdag var Bygg Reis Degs partnervirksomheter samlet til felles gjennomgang av status så langt. Samlingen fant sted på Norges Varemesse, hvor messen går av stabelen 14. til 17. oktober.

Både Markussen og adm. dir. Halvard Gavelstad i Bygg Reis Deg AS er meget optimistiske rundt arrangementet som stadig nærmer seg – og det skal ikke være noe problem med å fylle hele messeområdet.

Som for de to foregående messer vil det også i år legges stor vekt på konferanseprogrammet, som vil pågå hver dag messen holder åpent. Her er Leo Nygænen nå i full gang med å sette sammen programmet.

Administrasjonen i Bygg Reis Deg er kommet langt i arbeidet med å planlegge de mange detaljene som skal komme på plass rundt messen, og på torsdagens partnermøte kom det frem flere innspill frem mot høstens samling på Lillestrøm.