Prosjektleder Eiendom

Coor Service Management er Nordens ledende serviceleverandør og tilbyr samtlige servicetjenester som kreves for at et selskap eller offentlig virksomhet skal fungere godt og effektivt. Ved å kombinere ulike tjenester fra alle eller noen av disse serviceområdene, tilbys unike, effektive og fleksible løsninger som skaper verdi for våre kunder. Vi kaller det smart service – SERVICE med IQ.

Blant Coors kunder er et omfattende antall større selskaper og offentlige virksomheter i Norden. Coor har ca. 6600 medarbeidere i Sverige, Finland, Norge og Danmark, og en årsomsetning på ca. 7 milliarder NOK. Omsetningen i Norge har vokst fra 25 millioner til nærmere 2 milliarder på mindre enn 10 år. Les mer på www.coor.no.


FirmaNavigio for Coor Service Management
FylkeAkershus
StedHøvik
Søknadsfrist11.03.2015

Prosjektleder Eiendom 

- Sentral spesialistrolle -

Om stillingen

Coor tar over, utvikler og drifter kunders servicevirksomheter. Som prosjektleder for Eiendom vil du støtte og lede eiendomstekniske driftsleveranser gjennom prosjektarbeid og analyse. Du vil ha ansvar for å:

  • Definere, lede og gjennomføre enkeltprosjekter/delprosjekter
  • Fremskaffe datagrunnlag og gjøre analyser som del av prosjekter og beslutningsgrunnlag
  • Rapportere prosjektene mht. økonomi, risiko, fremdrift og kvalitet

Du vil også bistå i å:

  • Effektivisere linje-/prosjektarbeidet, dvs. maler, modeller og prosesser
  • Kalkulere eiendomstekniske leveranser, lage beslutningsgrunnlag
  • Støtte ved anbuds- og avtaletekster
  • Identifisere forbedrings- og besparingspotential samt støtte i sammenheng med gjennomføring av prosjekter

Prosjektmiljøet er under oppbygging, og du vil være en viktig bidragsyter i utviklingen av dette. Stillingen rapporterer til prosjektsjef.

Vår kandidat

Du har høyere utdanning som ingeniør/teknisk høyskole og har logiske/analytiske evner. Stillingen setter store krav til prosjektledererfaring, økonomi-/analyseforståelse, kommunikative og relasjonsbyggende evner. Teknisk og virksomhetsnær kompetanse innen eiendomsservice, spesielt kontormiljøer, er en fordel, men ikke en forutsetning.

Coor Service Management gir gode muligheter for kompetanse- og karriereutvikling. Selskapet har stor fokus på personal- og organisasjonsutvikling og vektlegger utvikling av arbeidsmetoder og støttesystemer. Alle ansatte deltar i selskapets opplæringsprogram.

Kontaktinformasjon

For mer informasjon kontakt gjerne Navigio ved Helen von Quillfeldt, 952 84 685 eller Hasan Tufan, 450 23 147.

Vi ser frem til din søknad snarest og senest onsdag den 11. mars 2015 på www.navigio.no

Vis flere stillinger: