<p>Høgskolen i Bergen. Foto: Trond Isaksen / Statsbygg</p>Høgskolen i Bergen. Foto: Trond Isaksen / StatsbyggHøgskolen i Bergen. Foto: Trond Isaksen / StatsbyggHøgskolen i Bergen. Foto: Trond Isaksen / StatsbyggHøgskolen i Bergen. Foto: Trond Isaksen / StatsbyggHøgskolen i Bergen. Foto: Trond Isaksen / Statsbygg

Innovasjonspris til Høgskolen i Bergen

Høgskolen i Bergen mottok denne uken Norsk design- og arkitektursenters innovasjonspris for universell utforming i kategorien for møbel og interiør.

Det skriver Statsbygg i en pressemelding torsdag.

Statsbygg var byggherre for Høgskolen i Bergen, som onsdag fikk Innovasjonsprisen for universell utforming 2014 i kategorien møbel og interiør. Byggherredirektør Synnøve Lyssand Sandberg mottok prisen for Statsbygg.

Norsk design- og arkitektursenter, DOGA, har oppgaven med å styre prosessen, og deler ut prisen på vegne av Barne- likestillings- og inkluderingsdepartementet.

– Høgskolen fremstår som et godt gjennomarbeidet foregangsprosjekt innen undervisningsbygg. Her er det ført en bevisst strategi for universell utforming, og det drives et kontinuerlig arbeid for å sikre oppfølging av dette, heter det blant annet i juryens begrunnelse.