Prosjektdirektør - Sjukehuset Nordmøre og Romsdal

Sykehusbygg HF ble stiftet som et felleseid helseforetak i november 2014 og skal sikre et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging og -bygging på et høyt internasjonalt nivå.

Sykehus-Norge har ansvar for en bygningsmasse på nesten 5 millioner kvadratmeter og med samlede investeringsplaner på rundt 10 milliarder kroner årlig i de nærmeste årene. Sykehusbygg HF skal benyttes til alle større sykehusbyggprosjekter.

Sykehusbygg HF skal bidra til fremtidsrettet utvikling av sykehusutbyggingen i Norge gjennom læring, innovasjon, erfarings- og kompetanseoverføring. Foretaket skal være en ressursleverandør for de øvrige helseforetakene.

Foretaket skal ha en desentralisert struktur med hovedkontor i Trondheim.

Les mer på www.sjukehusbygg.no

FirmaSykehusbygg HF
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist08.03.2015

Helse Møre og Romsdal HF har vedtatt å etablere en prosjektorganisasjon som skal planlegge, prosjektere og bygge nytt sykehus på Hjelset i Molde kommune, herunder også distriktsmedisinsk senter i Kristiansund. Arbeidet skal ledes av Sykehusbygg HF. Konseptfasen innledes nå, og vi søker en prosjektdirektør for å lede dette arbeidet.

Du har dokumentert ledererfaring fra store byggeprosjekter, med høye krav til kvalitet og kundetilfredshet. Du ser utfordringen i å bruke din kompetanse inn i et prosjekt hvor samfunnsoppgaven står sentralt, og hvor interessen fra media og samfunnet for øvrig vil være stor.

Sykehusbygg HF tilbyr konkurransedyktige lønns- og avtalevilkår. Det forventes at hver enkelt ansatt i Sykehusbygg HF bidrar til et godt arbeidsmiljø gjennom høyt engasjement og tverrfaglig samarbeid. Bakgrunn fra planlegging og gjennomføring av sykehusprosjekter vil være en stor fordel.

Mer om prosjektetableringen – se notat fra Helse Møre og Romsdal.

For nærmere informasjon om stillingen, vennligst send epost til postmottak@sjukehusbygg.no og vi vil svare deg så raskt som mulig. Alternativt kan du ta kontakt med en av våre rådgivere i Habberstad, Hans Petter Karlsen, tlf. 934 25 743, eller Jan Egil Myhre, tlf. 908 92 522.

Søknad med CV sendes bjorn.skogstad@habberstad.no snarest og senest innen 8. mars 2015. Vi ber deg tydeliggjøre i din søknad hvilken eller hvilke av stillingene du søker på.

Vis flere stillinger: