BNL søker rådgiver til avdeling for politikk

BNL er en arbeidsgiver- og næringspolitisk interesseorganisasjon som representer bransjer fra private byggherrer og eiendomsselskaper, entreprenører, boligutbyggere, håndverkerbransjer, byggevareindustri, trevare og treindustri. BNL skal sikre forutsigbare, stabile og gode rammebetingelser som gir langsiktig konkurransekraft og lønnsomhet for norsk byggenæring.

FirmaBNL
FylkeOslo
Søknadsfrist16.03.2015

BNL har ledig stilling som politisk rådgiver med oppgaver knyttet til vår rekrutteringssatsing for byggenæringen. Vi søker en person som har høyere relevant utdanning og/el erfaring, som er initiativrik, resultatorientert og er en god relasjonsbygger. 

Vi arbeider med politisk påvirkning på mange fagområder; næring, bolig- og infrastruktur, utdanning, rekruttering og kompetanse og miljø- og energi.

Du vil få oppgaver knyttet til rekruttering til byggenæringen gjennom fagutdanning, fagskole- og ingeniørutdanning. I samarbeid med bransjeforeningene gjennomfører BNL for tiden et større prosjekt for å styrke rekruttering til fagutdanningen, og du vil få ansvar for å lede prosjektet.

I tillegg vil du arbeide med analyser og forslag til tiltak som grunnlag for politikkutforming innen utdanning og kompetanse, men også på andre av BNLs politikkområder. Du vil arbeide nært med bransjeforeninger, bedrifter og myndigheter.

Vi søker deg som har:

  • universitet-/høyskoleutdanning eller annen relevant utdanning og erfaring
  • innsikt i politiske prosesser og systemforståelse
  • god muntlig og skriftlig framstillingsevne
  • er analytisk og har evne til å arbeide systematisk og selvstendig
  • evne til å bygge relasjoner

Vi tilbyr interessante og utfordrende arbeidsoppgaver, et godt fagmiljø med muligheter for faglig og personlig utvikling og konkurransedyktige betingelser.

Stillingen rapporterer til leder av BNL.

Søknad sendes til ingvild.aune@bnl.no innen 16. mars 2015.

Spørsmål om stillingen kan rettes til adm. dir. Jon Sandnes

Mobiltelefon 950 83 894

Vis flere stillinger: