Daglig leder

Anlegg og Marine Service (AMS) har siden 1985 drevet med dieselinstallasjoner i skip, reparasjon og service på anleggsmaskiner, marine dieselmotorer og generatorsett i hele verden. AMS er forhandler for Cummins, Onan, Detroit Diesel, Mitsubishi, MTU og Volvo Penta. Vi utfører også service og salg av Caterpillar og MAK motorer.

Anlegg og Marine Service AS er en veletablert bedrift som tilbyr høy servicegrad, lav totalkostnad og minimal driftsforstyrrelse. Vår drivkraft er kvalitet, effektivitet og personlig oppfølging. Sammen jobber vi for effektiv drift på kundens premisser.

I dag har AMS 22 ansatte fordelt på følgende aktiviteter: salg, reparasjon, service og ettermarkeds-tjenester. Anlegg og Marine Service AS holder til i moderne egeneide lokaler i Risavika. Fra hovedkontoret er det kort vei til Stavanger Lufthavn Sola, Risavika havn og de største offshorebasene i Stavanger-området. Les mer på www.anlegg-marine.no.

FirmaMercuri Urval for Anlegg og Marine Service
FylkeRogaland
StedTananger
Søknadsfrist13.03.2015

Vi søker en trygg og utviklingsorientert leder med solid erfaring og evne til å engasjere og gjennomføre. Du er utpreget resultatorientert med god forretningsteft. Det er avgjørende at du har et bevisst forhold til virksomhetsstyring med fokus på effektiv drift, økonomi, prosjekt- og risikostyring.

Det er viktig at du trives med å være en pådriver sammen med styret for at selskapet har en offensiv strategi.

Stillingens ansvarsområder og hovedoppgaver:

  • Overordnet resultatansvar for selskapet
  • Overordnet ansvar for å lede og videreutvikle selskapet
  • Som leder ha en tett dialog med ledergruppen og styret
  • Bidra til at de høyt kvalifiserte medarbeiderne får en god egenutvikling
  • Kundekontakt for å styrke selskapets posisjon både i forhold til etablerte og nye kunder
  • Bidra til at selskapet blir det beste valget for kunder som skal kjøpe denne type tjenester
  • Bidra ved inngåelse av større avtaler/kontrakter med kunder både i forhold til det kontraktuelle og økonomien i prosjektene

Vi søker etter en person med solid real kompetanse og som evner å bruke seg selv for å videreutvikle selskapet. Kunnskap/erfaring fra virksomheter som det er relevant å sammenligne seg med vil bli vektlagt høyt.

Vi kan tilby den øverste lederrollen i et veletablert og solid selskap med en spennende kundeportefølje i et internasjonalt marked. Anlegg og Marineservice AS kan tilby konkurransedyktige betingelser.

Ta gjerne kontakt med Mercuri Urval v/Knut Olav Olsen, tlf. 975 59 042 eller Åse Andreassen, tlf. 975 59 071 om du har spørsmål som kan danne grunnlag for en uforpliktende samtale. Styreleder Sigve Erland, tlf. 906 02 873 eller hovedaksjonær Asbjørn Pedersen tlf. 901 72 553 kan også kontaktes.

Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 13. mars 2015. Alle henvendelser til Mercuri behandles konfidensielt om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stillingen her