Installation Manager

KONE Norge er en del av det finske KONE-konsernet, en av de ledende globale leverandører av heiser, rulletrapper og automatiske dører. Hver dag bruker millioner av mennesker våre People Flow?- løsninger i et stadig mer urbant miljø. KONE er rangert som et av de mest innovative selskapene i verden uansett bransje. Konsernet har mer enn 47.000 ansatte. I Norge har virksomheten ca. 500 mill. kr i omsetning og 280 ansatte fordelt på hovedkontor i Oslo og 21 avdelinger rundt i landet.

FirmaKONE Norge
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Gode utviklingsmuligheter i et av verdens mest innovative teknologiselskaper

Vi søker en offensiv og forretningsorientert leder som øverste ansvarlig for installasjon av moderne og markedsledende heis- og rulletrappsystemer i Norge. Stillingen medfører fullt budsjett- og resultatansvar, rapporterer til Administrerende direktør og inngår i selskapets ledergruppe. Stillingen innebærer i tillegg nært samarbeid med KONE’s internasjonale miljøer.

Se video om KONE People Flow Intelligence.

Ansvarsområde: Du skal lede en organisasjon med over 100 dyktige medarbeidere og bidra til videre utvikling av prosesser, prosjektgjennomføring og kompetanse i egen organisasjon. Stillingen medfører omfattende kundekontakt, samarbeid med partnere og underleverandører, og det internasjonale kompetansemiljøet i konsernet.

Vi søker en dyktig leder med gode kommunikasjonsegenskaper og erfaring fra teknologisk miljø, gjerne fra bygningsrelaterte virksomheter. Vi forutsetter høyere relevant utdanning, gode engelskkunnskaper og evne til å håndtere mange prosjekter og aktiviteter samtidig. Du er analytisk og strukturert og har et utpreget kunde- og lønnsomhetsfokus. Vilje og evne til å utvikle både egen organisasjon og samarbeidsrelasjoner, samt motivasjon for å utvikle deg selv til andre krevende stillinger i konsernet, vil bli vektlagt.

Vi kan tilby en utfordrende lederstilling som gir gode muligheter for påvirkning og utvikling. Globalt er KONE det raskest voksende selskapet og er i tillegg kåret til det mest innovative og det "grønneste" konsernet i bransjen. Dette gir svært gode muligheter for kompetanseutvikling og karriereutvikling for ledere med sterk gjennomføringsevne og som ønsker å utgjøre en forskjell.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Magne Amundsen, tlf 916 56 101 eller Knut Ole Tande, tlf 916 56 104. Din henvendelse behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: