Prosjektleder innen bygg

Ingeniør Compagniet AS er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester og totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. Våre kunder er operatørselskap, leverandørindustrien innen olje & gass, industri og rådgivende virksomheter. Vi tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og i utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og et profesjonelt markedsapparat med god oppfølging. Selskapet ble etablert i 1988, er nå en del av Adecco Gruppen og har kontorer i Oslo, Drammen, Kongsberg, Stavanger, Bergen og Trondheim.

FirmaIngeniør Compagniet
FylkeBuskerud
StedLierstranda
Søknadsfrist22.02.2015

Vi søker etter en engasjert og dedikert medarbeider med byggeteknisk kompetanse for en spennende kunde av oss på Lierstranda.

Oppstart: Snarest, innleie med mulighet for fast

Sted: Lierstranda

Du må ta ansvar for egne prosjekter og sørge for god gjennomføring.

Du vil få en allsidig og spennende jobb med varierte oppgaver innen, prosjektering og byggeledelse.

Vi søker en som kan bidra til videreutvikling og forbedring av kunden sine arbeidsprosesser, som har solid datakunnskap og kjennskap til relevante dataverktøy herunder DDS og AutoCad.

Din bakgrunn bør være ingeniør / teknisk fagskole innen bygg, og du har jobbet noen år som byggeleder eller prosjektleder.

Relevant erfaring kan kompensere for høyere utdanning.

Send din søknad og CV til: soknad.ic.drm@ingcomp.no

Aktuelle søkere vil bli kontaktet fortløpende.

Spørsmål om stillingen?

Marianne Jahren

Account Manager

Telefon

452 06 129


Vis flere stillinger: