- Jeg gleder meg til å bidra i den videre utviklingen av avdelingen, sier Kristin Holthe.

Kristin Holthe til Skanska Teknikk

Kristin Holthe går fra Multiconsult til Skanska, og tiltrer 1. mars stillingen som avdelingssjef for Klima, energi og bygningsfysikk i Skanska Teknikk.

Holthe er utdannet sivilingeniør fra NTNU i 1998, og har bakgrunn som både forsker og forskningsleder fra SINTEF Byggforsk samt miljørådgiver og seksjonsleder i Multiconsult. Hun er i dag utleid til Norwegian Green Building Council (NGBC) som sertifiseringssjef.

Skanska Teknikk er Skanskas egen spesialrådgiver og blir regnet som et sterkt teknologisk fagmiljø.

- Virksomheten spenner vidt og besitter kompetanse innen betongteknologi, BIM, produktdesign, byggeteknikk og bygningsfysikk, energi, klima og miljø, konstruksjonsteknikk og geoteknikk. Avdeling Klima, energi og bygningsfysikk er drivkraften i Skanskas satsning på ambisiøse grønne prosjekter, og en vesentlig bidragsyter i Skanskas globale kompetansenettverk, heter det i en melding fra selskapet.

- Kristins kunnskap og erfaring vil gi oss et løft både på det rådgivningsstrategiske og miljøfaglige plan. For å ivareta vårt konkurransefortrinn på miljøriktig bygging, er vi avhengig av å utfordres på hvordan vi løser oppgaver strategisk og faglig. Jeg sikker på at Kristin vil gripe muligheten og utfordringen hun nå har fått, ved å lede et av Norges sterkeste kompetansemiljø innen klima, energi og bygningsfysikk, forteller Rune Stene, direktør Skanska Teknikk.

- Jeg gleder meg til å bidra i den videre utviklingen av avdelingen, og er stolt over å få jobbe sammen med svært dyktige medarbeidere i arbeidet med Skanskas grønne satsning og ambisjon om å være den ledende grønne prosjektutvikler og entreprenør, uttaler Kristin Holthe.