Seksjonsleder Vannmiljø

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg & arkitektur, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Hos oss får du brukt din ekspertise til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov og er genuint nyskapende.

FirmaRambøll Norge
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist02.03.2015

Vi er i dag 600 medarbeidere innen VANN i Rambøll og vi samarbeider på tvers i Norge og globalt i Rambøll. På vårt kontor i Drammen har vi nå en ledig stilling som seksjonsleder for Vannmiljø. Sentrale fagområder for seksjonen er driftsassistanse og akkreditert prøvetaking på avløpsrenseanlegg, planlegging og design av prosessanlegg for drikkevann, avløpsvann og industriavløp.

Seksjonsleders ansvarsområder

I din rolle som seksjonsleder vil du få ansvaret for arbeidsfordeling i seksjonen og for oppfølging og utvikling av medarbeidere. Du vil også få en sentral rolle i forhold til salg og markedsføring. Det er et klart mål at seksjonen skal vokse. Du vil arbeide i team med ledergruppen i VANN i regionen. Du vil også delta i fagnettverk for VANN i Norge og globalt i Rambøll. Vi kan tilby lederopplæring i regi av Rambøll Academy.

Sentrale arbeidsoppgaver blir:

  • Bidra til å tilføre avdelingen oppdrag
  • Sørge for kvalifisert bemanning på oppdrag lokalt og i samarbeid med andre avdelinger og regioner
  • Sikre faglig utvikling og opplæring av egne medarbeidere
  • Bistå med prosjektsikring for oppdrag i seksjonen
  • Bistå med utarbeidelse av forretningsplan for seksjonen

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

Stillingen fordrer at du har engasjement og evne til å inspirere dine medarbeidere. Du bør ha relevant bakgrunn innenfor Vann og miljøteknikk, spesielt ifht vannbehandling og/eller renseanlegg for avløpsvann /industriavløp. Det er en fordel med erfaring med prosjektledelse, økonomi og tilbud - gjerne fra rådgiverbransjen.

Vi legger vekt på:

  • Lederegenskaper og evne til å motivere medarbeidere
  • God forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden
  • Kunnskap om markedet og evne til å tenke strategisk
  • Nettverk innen i vannbransjen
  • Gode kommunikasjons- og forhandlingsevner
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne (Norsk og engelsk)

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver hos Nordens ledende samfunnsrådgiver. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode sosiale ordninger, bonusavtale, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy.

Hvis du er interessert i denne stillingen og møter de fleste av de ovennevnte kriteriene, kan du sende inn din søknad / CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følg instruksjonene.

Søk stilling

Kontaktperson

Divisjonsleder Vibeke Riis, Telefon +47 950 80 010


Vis flere stillinger: