Selgere

Lumon Oy er et privat finsk selskap stiftet i 1978 som er spesialisert på glass- og aluminiumskonstruksjoner. Lumon har datterselskaper i Norge, Sverige, Spania, Tyskland, Russland og Canada. Selskapet har vært til stede i det norske markedet i 15 år og har hatt sterk vekst de siste årene. Lumon sine patenterte og kreative løsninger vil i fremtiden fornye det europeiske bybildet. Arkitekter og byggherrer i mange land har latt seg begeistre av Lumons innovasjoner og interesse vises fra hele verden. De nå på utkikk etter to nye selgere for to ulike salgsdistrikter i Norge: Asker/Bærum og Romerike.

Les mer om Lumon på: http://www.lumon.no/


FirmaMercuri Urval for Lumon Norge
FylkeAkershus
StedAsker/Bærum, Romerike
Søknadsfrist01.03.2015

Salgsansvar for Asker/Bærum eller Romerike

Som Selger i Lumon vil du få ansvar for å øke markedsandelen innen privatmarkedet i ditt salgsdistrikt. Du vil håndtere hele salgssyklusen; prospektering og sondering i markedet, relasjonsbygging, tilbudsskriving, kontakthåndtering og sikre gjennomføring av hele prosjektet. Du vil rapportere til salgssjef i Norge.

Stillingen passer for deg som brenner for å jobbe med salg, er proaktiv, selvstendig og selvgående. Du trives med å drive salgsprosessene fremover og liker å oppnå resultater. Du liker variasjon og kan planmessig balansere flere aktiviteter og oppgaver samtidig. Vi ser gjerne at du har erfaring med salg av høykvalitetsløsninger i byggebransjen. Erfaring innen salg, eller rådgivning på tekniske produkter - og gjerne i fast eiendom, bygninger, utstyr eller teknisk virksomhet vil være en fordel.

Som person motiveres du av å skape resultater gjennom å arbeide mot definerte mål. Du arbeider strukturert og liker å planlegge din hverdag. Du er positiv, sosial, entusiastisk og god til å kommunisere både med kunder og internt. Vi ser etter deg som viser engasjement, pålitelighet, uavhengighet i organiseringen av dine aktiviteter og bevarer et sterkt kundefokus.

Lumon tilbyr muligheten til å jobbe for et selskap i sterk vekst. Du vil få høy grad av frihet og dine ideer skal utgjøre en forskjell i markedet. Du vil jobbe selvstendig og ha fleksibilitet i hverdagen, fra hjemmekontor om ønskelig, og samtidig være en del av et salgsteam med base ved vårt kontor på Furuset i Oslo. Du vil bli gitt intensiv opplæring og faglig støtte kombinert med høy grad av tillitt, åpen kommunikasjon og raske beslutningsveier. Videre tilbyr Lumon sine medarbeidere en attraktiv lønnspakke med en lukrativ provisjonsmodell.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Marlene K. Lundquist, tlf. 975 59 061 eller Jannicke B. Lundgaard ved tlf. 975 59 079. Du kan søke på stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 1. mars 2015. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stillingen her