Prosjektdirektør

Baneservice leverer maskin- og entreprenørtjenester til jernbanerelatert virksomhet i Skandinavia. Selskapet bygger og vedlikeholder spor, kontaktlednings-, signal- og teleanlegg. Omsetningen for konsernet i 2014 vil være ca. NOK 690 mill. Baneservice eies av Samferdselsdepartementet og har om lag 300 ansatte. Hovedkontoret ligger på Lysaker.

FirmaBaneservice
FylkeOslo
StedLysaker
SøknadsfristSnarest

PROSJEKTDIREKTØR - På linje med fremtiden

Spennende lederutfordringer i entreprenørselskap

Jernbanen har et viktig bidrag i å løse fremtidens transportutfordringer på en effektiv og miljøvennlig måte og har stor oppmerksomhet i Norge og Europa. Det er økt satsning i årene fremover. Baneservice ønsker å være en viktig aktør i denne satsingen og søker derfor en dyktig og erfaren prosjektdirektør.

Som prosjektdirektør vil du få ansvar for egen prosjektportefølje og ha prosjektledere rapporterende til deg. Vi ser etter en leder som kan bygge en robust og sterk organisasjon og legge til rette for god prosjektstyring og -gjennomføring. Stillingen rapporterer til administrerende direktør og inngår i selskapets ledergruppe. Det er viktig at du engasjerer deg utover eget ansvarsområde og bidrar i utviklingen av Baneservice.

Aktuelle kandidater har høyere utdanning, prosjekterfaring fra entreprenørvirksomhet og solid kontraktskompetanse. Du har god forretningsforståelse og er vant til å operere i et konkurranseutsatt marked. Vi ser etter en samlende og gjennomføringssterk leder som har kontinuerlig fokus på utviklings- og forbedringsarbeid. Vi forutsetter at du er en god relasjonsbygger internt og eksternt.

Baneservice AS søker også prosjektledere, og vi mottar gjerne søknader og henvendelser til disse stillingene også.

For nærmere informasjon, kontakt Bente A Paulsrud, Delphi Consulting AS, tlf. 23 33 27 70 eller adm. direktør Ingvild Storås, Baneservice AS, tlf. 906 54 390.

Søknad merket 55476 sendes snarest til delphi@delphi-consulting.no .

Alle søknader og henvendelser behandles om ønskelig konfidensielt inntil annet er avtalt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: